hirdetés

Szolnoki Jenő zárszerelés-zárjavítás

Helyszíni kiszállással is

705308768


hirdetés

Kanál Csaba víz-gázszerelő mester

központi fűtésszerelés,dugulás elhárítás

303721427

Brexit - Bizalmatlansági szavazást kezdeményezett Theresa May ellen a brit Konzervatív Párt keményvonalas csoportjának vezetője

Külföld - 2018-11-15

Bizalmatlansági szavazást kezdeményezett csütörtökön Theresa May miniszterelnök ellen a kormányzó brit Konzervatív Párt keményvonalas Brexit-párti frakciócsoportjának vezetője.

Adventi koncertek a debreceni Református Nagytemplomban

Helyi - 2018-11-15

Tizenegyedik alkalommal várja adventi koncertekre az érdeklődőket a debreceni Református Nagytemplomba decemberben a Gag Management Produkciós Iroda és a református nagytemplomi egyházközség - közölték a szervezők csütörtökön a cívisvárosban.

Amerikai külügyminisztérium: Gruevszkit a hazájában kell felelősségre vonni

Külföld - 2018-11-15

- Nikola Gruevszki korábbi macedón kormányfőt saját hazájában kell felelősségre vonni, ahol egy ügyben "alapos és átlátható" jogi eljárás során már kétéves börtönbüntetésre ítélték hivatali visszaélés miatt - közölte csütörtökön az amerikai külügyminisztérium a Politico megkeresésére.

DK: a Miniszterelnökség és a Fidesz regisztrálja magát bevándorlást támogató szervezetként!

Belföld - 2018-11-15

A Demokratikus Koalíció arra szólította fel a Miniszterelnökséget és a Fideszt, hogy regisztrálják magukat bevándorlást segítő szervezetként és fizessenek bevándorlási különadót.

Az MNB adatokat kért be a lakástakarékoktól

Pénzügyek - 2018-11-15

- Az MNB adatokat kért be a piaci szereplőktől a lakástakarék-pénztári törvény módosítása előtti ügyfélrohamról. Eddig nem érkezett a jegybankhoz az utolsó napokban kötött szerződések szabálytalanságára utaló információ, ha érkezik, azt a felügyelet hatáskörében kivizsgálja - nyilatkozta Windisch László, az MNB alelnöke.

Brexit - Theresa May: "vagy ez a megállapodástervezet lesz, vagy nem lesz megállapodás, esetleg Brexit sem"

Külföld - 2018-11-15

A brit miniszterelnök szerint csak a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről szóló jelenlegi megállapodástervezettel képzelhető el az Egyesült Királyság zökkenőmentes kilépése az Európai Unióból.

Brüsszeli lapok Gruevszkiről, román sajtó a székelyföldi focicsapatok magyar támogatásáról

Ajánljuk - 2018-11-15

Nikola Gruevszki volt macedón kormányfő magyarországi menedékjogi kérelmének ügye újabb jelzés, hogy Orbán Viktor miniszterelnök külpolitikai kérdésekben hajlandó Oroszország pártjára állni az Európai Unió ellenében - írta az EUObserver brüsszeli hírportál csütörtökön.

Bonnban nyílik tárlat a Szépművészeti Múzeum és a Nemzeti Galéria műveiből

- Az egyik legrangosabb németországi kiállítóhelyen, a bonni Bundeskunsthalle épületében 2019. január 27-ig látogatható a Malerfürsten (Festőfejedelmek) című kiállítás, amelyre tizennégy mű érkezett a Szépművészeti Múzeum-Magyar Nemzeti Galéria gyűjteményeiből.

Brexit - Lemondott a brit Brexit-ügyi miniszter és a munkaügyi miniszter

Benyújtotta lemondását csütörtökön Dominic Raab, aki eddig a brit EU-tagság megszűnésének folyamatát irányító brit minisztériumot (DExEU) vezette.

Egy brit politológus szerint Trump érti a nacionalizmus és globalizmus közötti fontos különbséget

Vélemény - 2018-11-15

Donald Trump amerikai elnök érti a nacionalizmus és a globalizmus közötti fontos különbséget - ezzel a címmel közölt elemzést a The Daily Caller amerikai hírportál Raheem Kassam brit politikai elemzőtől.