hirdetés

Társasházak kezelése, közös képviselet,20 év gyakorlattal

Hajdu István e.v

06/306451781


hirdetés

Társasházkezelés 20 év tapasztalatával

Profitcsapat Euro Kft


hazkezelo55@gmail.com

Az EP megszavazta a kényszermunkával készült termékek kitiltását az EU piacáról

Ajánljuk - 2024-04-23

- Az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén jóváhagyta azt az új jogszabályt, amely lehetővé teszi az EU számára, hogy betiltsa a kényszermunkával előállított termékek értékesítését, behozatalát és kivitelét - tájékoztatott az uniós parlament kedden.

Egyhangúlag fogadták el az uniós tagországok parlamenti elnökei palmai konferenciájuk következtetéseit

EU - 2024-04-23

Az európai uniós tagországok parlamenti elnöki konferenciájának következtetései közül jó néhány jelen lesz azokban a vitákban, melyek lényege, hogy továbbra is elmélyüljünk Európa közös kihívásaiban, és a nemzeti parlamentek miként járuljanak hozzá ezek megoldásához - összegezte a spanyol törvényhozás alsóházának elnöke a kétnapos tanácskozást lezáró beszédében kedden, a spanyolországi Palmában.

Ursula von der Leyen: az EU a gázárak csökkenésére számít

Fontos - 2024-04-23

- Az Európai Bizottság arra számít, hogy a gázárak csökkenni fognak annak köszönhetően, hogy a cseppfolyósított földgáz (LNG) globális kínálata emelkedik, ami teret ad a megújuló energiaforrásokba történtő befektetéseknek - mondta Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke kedden, az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén elmondott beszédében.

Oscar-díj - Új Oscar-szabályokat fogadott el az amerikai filmakadémia kormányzótestülete

Olvastuk - 2024-04-23

Új szabályokat fogadott el az amerikai filmakadémia a jövő évi Oscar-díjakkal kapcsolatban - számolt be róla a Variety.com.A 97. Oscar-díjátadó gálát 2025. március 2-án rendezik meg Los Angelesben.

Illegális bevándorlás - Elfogadta a brit parlament a ruandai áttelepítési terv végrehajtásához szükséges tervezetet

Hónapokig tartó vita után elfogadta kedden a brit parlament a Nagy-Britanniába illegálisan belépő menedékkérők ruandai áttelepítéséről szóló terv végrehajtásához szükséges törvénytervezetet.

Oroszország légibombát dobott egy Donyeck megyei városra, áldozatok

Külföld - 2024-04-23

Az orosz erők kedd reggel irányított légibombát dobtak a Donyeck megyei Kosztyantinyivka városára, aminek következtében öt helyi lakos megsérült - közölte Vadim Filaskin, a régió kormányzója és a megyei ügyészi hivatal közösségi oldalain.

Felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték az újszülött gyermekét buszmegállóban magára hagyó anyát

Jogtudor - 2024-04-23

Kiskorú veszélyeztetése miatt mondta ki bűnösnek és egy év - három évre felfüggesztett - szabadságvesztést szabott ki kedden a Pécsi Ítélőtábla arra a nőre, aki egy fonyódi buszmegállóban magára hagyta újszülöttjét 2021 októberében.

Nemzetközi együttműködéssel fogtak el szlovák fegyverkereskedőket Magyarországon és Szlovákiában

Kékhírek - 2024-04-23

Nemzetközi együttműködéssel egy szlovák fegyverkereskedő bűnbanda tagjait fogták el a rendőrök Magyarországon és Szlovákiában. A fegyverek Svédországba, Spanyolországba, valamint Dél-Afrikába is eljutottak - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) a police.hu-n kedden.

Huszonhat színielőadás szerepel az idei kisvárdai színházi fesztivál programján

Színházak - 2024-04-23

Huszonhat színielőadást láthat a közönség a június 21-én kezdődő Magyar Színházak 36. Kisvárdai Fesztiváljának kilencnapos programján. A versenyelőadások mellett könnyedebb szórakoztató estekre, könyvbemutatóra, fotókiállításra és dokumentumfilm-vetítésre invitálják a színház iránt érdeklődőket a felső-szabolcsi kisvárosba.

Holland hírszerzés: Kína kibertámadásai, a dzsihadisták és a politikai szélsőségek jelentik a legnagyobb veszélyt az ország biztonságára

Vélemény - 2024-04-23

A kínai állam kibertámadásai, a dzsihadisták és a politikai szélsőségek jelentik a legnagyobb biztonsági kockázatot Hollandiában - állapította meg a holland hírszerző szolgálat (AIVD) kedden kiadott jelentésében.