hirdetés

Társasházak kezelése, közös képviselet,20 év gyakorlattal

Hajdu István e.v

06/306451781


hirdetés

Társasházkezelés 20 év tapasztalatával

Profitcsapat Euro Kft


hazkezelo55@gmail.com

Fővárosi Közgyűlés - MSZP: 180 napja nem tudjuk, mi készül Rákosrendezőn

Belföld - 2024-04-24

- Már 180 napja "nem tudunk semmit" a Rákosrendezőre tervezett, arab beruházóval készülő nagyberuházásról; "továbbra is ragaszkodunk ahhoz", hogy az információkat Zugló széles közönségének biztosítsák - mondta Horváth Csaba, az MSZP fővárosi frakcióvezetője a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülése előtt tartott sajtótájékoztatón.

Rablógyilkosság miatt emeltek vádat Zalában két ember ellen

Kékhírek - 2024-04-24

Nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt emelt vádat a Zala Vármegyei Főügyészség egy 36 éves férfi és 19 éves barátnője ellen, akik tavaly januárban megölték ismerősüket, majd ellopták értékeit és autóját.

Befejezték a Balaton vízeresztését, elzárták a Sió-zsilipet

Ajánljuk - 2024-04-24

Befejezte a Balaton vízeresztését a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság szerdán a siófoki vízszintszabályozó zsilip zárásával - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivője.

Siklós Gabriella hozzátette, a vízeresztés 2023. december 27-től zajlott folyamatosan, változó intenzitással.

Az orosz elnök elrendelte az árvízi kártérítés növelését

Utasítást adott az árvízkárosultak kárpótlásának növelésére Vlagyimir Putyin orosz elnök egy, az orenburgi, a kurgani és a tyumenyi régiókban pusztító katasztrófa következményeinek felszámolásáról szerdán tartott tanácskozáson.

Vádat emeltek egy internetes csaló ellen Egerben

Jogtudor - 2024-04-24

- Internetes csalássorozat miatt emelt vádat az Egri Járási Ügyészség egy nő ellen, aki 2021 májusától - több mint hat hónapon keresztül - interneten elkövetett bűncselekményekből fedezte a kiadásait - közölte a Heves Vármegyei Főügyészség szerdán.

Az MNB 15 millió forintra bírságolta az Erste Befektetési Zrt.-t

Pénzügyek - 2024-04-24

- A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 15 millió forint bírságot szabott ki az Erste Befektetési Zrt.-re az ügyfelek alkalmasságának értékelése, az ügyfélkommunikáció rögzítése, kiszervezések, javadalmazás, IT sérülékenységvizsgálat és a panaszkezelés terén feltárt hiányosságok miatt - közölte a jegybank szerdán az MTI-vel.

Tizenkét bemutatót tervez a 2024/2025-ös évadban a Békéscsabai Jókai Színház

Színházak - 2024-04-24

Tizenkét bemutatót tervez a 2024/2025-ös évadban a Békéscsabai Jókai Színház - közölte Seregi Zoltán igazgató szerdán sajtótájékoztatón.

Seregi Zoltán ismertetése szerint a Békéscsabai Jókai Színház nagyszínpadán négy bemutatót terveznek az új évadban. Radó Denise rendezi Pekár Gyula műve alapján a Kastély kölcsönbe című vígjátékot; Tege Antal rendezésében mutatják be Mikszáth Kálmán regénye alapján A Noszty fiú esete Tóth Marival című színművet.

- Josep Borrell: legfontosabb az Irán és Izrael közötti helyzet elmérgesedésének elkerülése

Vélemény - 2024-04-24

- Legfontosabb az Irán és Izrael közötti helyzet elmérgesedésének elkerülése és a megfelelő válasz megtalálása az Izraelt ért iráni támadásra - jelentette ki Josep Borrell uniós külügyi és biztonságpolitikai főképviselő Strasbourgban szerdán.

Voks 24 - Több mint 170 ezer külföldi is szavazhat az önkormányzati választáson

Fontos - 2024-04-24

Mintegy 137 ezer nem magyar, de magyarországi lakóhellyel rendelkező európai uniós állampolgár, továbbá 35 ezer menekültként elismert, illetve huzamos tartózkodási jogosultságú is szavazhat a június 9-ei önkormányzati választáson, és ehhez regisztrálniuk sem kell.

Munkához juthatnak a tartós álláskeresők

Gazdaság - 2024-04-23

A tartós álláskeresők elhelyezkedését segíti az 1,7 milliárd forint hazai forrásból megvalósuló program, amelyre hétfőtől lehet jelentkezni - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatornán.

Czomba Sándor felhívta a figyelmet: az átlagosnál komplexebb segítségre van szükségük a munkaerőpiacon hátrányos helyzetben lévő álláskeresőknek, egyebek mellett az alacsony képzettségűeknek, a 24 év alattiaknak vagy az 50 év felettieknek, akik egy vagy két éve regisztrált álláskeresők.