hirdetés

Társasházak kezelése, közös képviselet,20 év gyakorlattal

Hajdu István e.v

06/306451781


hirdetés

Társasházkezelés 20 év tapasztalatával

Profitcsapat Euro Kft


hazkezelo55@gmail.com

Csalás miatt ítélt el a bíróság két férfit

...kontra - 2024-04-17

Több millió forintos értékeket kicsaló férfiakat ítélt el nem jogerősen az encsi járásbíróság - tudatta a Miskolci Törvényszék szerdán .

Közleményük szerint a vádlottak 2017 szeptembere és 2019 decembere között egy Hidasnémetiben lakó idős sértett bizalmába férkőzve különböző összegű pénzt csaltak ki tőle valótlan okokra hivatkozva.

Csökkent a világ legnagyobb luxuscikk-gyártója, az LVMH negyedéves bevétele

Olvastuk - 2024-04-17

Az LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SA, a világ legnagyobb luxuscikk-gyártójának bevétele 2 százalékkal, 20,69 milliárd euróra csökkent az idei első negyedévben az egy évvel korábbi 21,04 milliárd euróról, elsősorban a geopolitikai és gazdasági bizonytalanságok hatására.

Előzetesen elfogadta a londoni parlament a dohánytermékek vásárlásának fokozatos betiltásáról szóló tervezetet

Elfogadta második olvasatban a londoni parlament a dohánytermékek vásárlásának fokozatos betiltásáról szóló törvénytervezetet.

MSZP: a gyermekvédelmi rendszer egészét kell megújítani

Belföld - 2024-04-17

A gyermekvédelmi rendszer egészének megújítása mellett érvelt az MSZP alelnöke szerdán.

Korózs Lajos az MSZP Facebook-oldalán közvetített online sajtótájékoztatón azt mondta, tévúton jár a kormány a gyermekvédelem ügyében, csak a több szigorban tud gondolkodni, holott a büntető törvénykönyv szigorításával nem fog tudni megoldani semmit, a gyerekek ott maradnak az intézményekben

Nemzetközi Jazznap több hazai helyszínen

Kultúra - 2024-04-17

Idén is több hazai helyszín csatlakozik az UNESCO Nemzetközi Jazznapjához. Április 28-tól 30-ig öt klubban, valamint a Jazzfest Budapest keretében a Városháza Parkban lesznek koncertek.

Péntektől vasárnapig tart a Föld Fesztivál a Budapesti Állatkertben

Programajánló - 2024-04-17

Péntektől vasárnapig tart a Föld Fesztivál a Budapesti Állatkertben, ahol látványetetésekkel, állatbemutatókkal és állattréningekkel várják a látogatókat.

Párizs 2024 - Golovin Vlagyimir: a debreceni játékra építhet a női kézilabda-válogatott

Sport - 2024-04-17

A magyar női kézilabda-válogatottat vezető Golovin Vlagyimir szerint a múlt heti, debreceni ötkarikás selejtezőtornán mutatott játékra lehet építeni a párizsi olimpiáig.

Kreml: megkezdődött az orosz békefenntartók kivonása Hegyi-Karabahból

Fontos - 2024-04-17

Oroszország megkezdte békefenntartó egységeinek kivonását az egykori Hegyi-Karabah Köztársaság területéről - közölte Dmitrij Peszkov, az orosz államfő sajtótitkára kedden újságírókkal.

Már a közeljövőben a házastársakhoz hasonló jogokkal rendelkeznek az azonos nemű párok Csehországban

Ajánljuk - 2024-04-17

Már a közeljövőben a házastársakhoz hasonló jogokkal rendelkeznek az azonos nemű párok Csehországban, miután a szenátus közvetlenül az államfőhöz utalta az erre vonatkozó jogszabályt aláírásra.

A cseh parlamenti felsőház vezetése szerdán döntött úgy, hogy nem veszi napirendre az azonos neműek jogait szélesítő, a képviselőház által tavaly ősszel már elfogadott jogszabályt, amely így a hatályos szabályoknak megfelelően azonnal az elnökhöz kerül aláírásra. Ha Petr Pavel ellátja névjegyével, amit már előre jelzett, akkor a módosított polgárjogi törvénykönyv vonatkozó paragrafusa 2025. január elsején életbe lép.

Jelentős mennyiségű speedet találtak egy budapesti dílernél, vádat emeltek

Pro... - 2024-04-17

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy kábítószer-kereskedő ellen, akinél jelentős mennyiségű speedet és más drogot találtak; a neki segítő barátnője ellen is vádat emeltek bűnsegédlet miatt.