hirdetés

Társasházak kezelése, közös képviselet,20 év gyakorlattal

Hajdu István e.v

06/306451781


hirdetés

Társasházkezelés 20 év tapasztalatával

Profitcsapat Euro Kft


hazkezelo55@gmail.com

Jóváhagyta a román kormány a szerb-magyar-román hármas határnál található Kübekháza-Óbéb határátkelő megnyitását

- Jóváhagyta a román kormány a szerb-magyar-román hármas határnál található Kübekháza - Óbéb (Beba Veche) közúti határátkelő megnyitásáról szóló határozatot csütörtökön - közölte Mihai Constantin kormányszóvivő.

A döntést Temesváron megrendezett, bánsági regionális projektekkel foglalkozó kihelyezett ülésén hozta meg a kabinet.

- Egymilliárd dolláros katonai csomaggal indultak újra az amerikai szállítások Ukrajna számára

Fontos - 2024-04-25

Az Egyesült Államok egymilliárd dolláros katonai segítséget hagyott jóvá és indít útnak Ukrajna számára - közölte az amerikai külügyminisztérium, miután Joe Biden elnök aláírta a Kongresszus által elfogadott 60,8 milliárd dollárról szóló - az ukrajnai támogatási keretet is tartalmazó -nemzetbiztonsági jogszabálycsomagot.

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Közérdekű - 2024-04-25

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.

Lengyel külügyminiszter: Oroszország vereségével végződne a NATO elleni támadás

Vélemény - 2024-04-25

Oroszország elkerülhetetlen vereségével végződne a NATO akármelyik tagállama ellen intézett orosz támadás - jelentette ki Radoslaw Sikorski lengyel külügyminiszter csütörtökön a varsói parlament alsóházában a lengyel diplomácia idei céljait ismertető beszédében.

Húsz év fegyházra ítéltek egy férfit emberkereskedelem miatt Szekszárdon

Jogtudor - 2024-04-25

Húsz év fegyházra ítélt első fokon, nem jogerősen egy férfit a Szekszárdi Törvényszék emberkereskedelem és más erőszakos bűncselekmény miatt, amit egy kiszolgáltatott nővel szemben követett el - közölte a törvényszék csütörtökön.

Többeket őrizetbe vettek a rendőrök Texasban az Izrael-ellenes egyetemi tüntetés felszámolásakor-

A Texasi Egyetemen a rendőrség határozottan fellépett a tüntetőkkel szemben Austinban. Az Izrael ellen tüntető csoport élőláncot formálva próbálta megakadályozni a hatóságot az egyetem területén nem engedélyezett gyülekezés feloszlatásában, amelyben lovas rendőrök is részt vettek.

Még inkább mérgezné Gödöt a Fidesz -

Az LMP – Magyarország Zöld Pártja szerint elfogadhatatlan, hogy a Fidesz feláldozza a gödi és a környéken lakó emberek egészségét csak azért, hogy kiszolgálja a mérgező akkugyárak érdekeit. Az LMP – Magyarország Zöld Pártja szerint vérforraló az akkugyártelep bővítésének ötlete, és tilos megvalósítani.

Befejezték a Balaton vízeresztését, elzárták a Sió-zsilipet

Ajánljuk - 2024-04-24

Befejezte a Balaton vízeresztését a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság szerdán a siófoki vízszintszabályozó zsilip zárásával - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivője.

Siklós Gabriella hozzátette, a vízeresztés 2023. december 27-től zajlott folyamatosan, változó intenzitással.

Az orosz elnök elrendelte az árvízi kártérítés növelését

Utasítást adott az árvízkárosultak kárpótlásának növelésére Vlagyimir Putyin orosz elnök egy, az orenburgi, a kurgani és a tyumenyi régiókban pusztító katasztrófa következményeinek felszámolásáról szerdán tartott tanácskozáson.

A társasházi törvény és zajmérés szabályainak módosítását javasolja az LMP

Fontos - 2024-04-24

- A társasházi törvény és zajmérés szabályainak módosítását javasolja az LMP a zajszennyezés csökkentésének érdekében - közölte az LMP frakcióvezető-helyettese szerdai, online is követhető sajtótájékoztatóján.

Csárdi Antal arról beszélt: a társasházban élők tudják, mit jelent a zajszennyezés, amikor a szomszédukban apartmanként, Airbnb-szálláshelyként működik egy lakás, vagy hotelként üzemel a társasház fele.