hirdetés

Társasházak kezelése, közös képviselet,20 év gyakorlattal

Hajdu István e.v

06/306451781


hirdetés

Társasházkezelés 20 év tapasztalatával

Profitcsapat Euro Kft


hazkezelo55@gmail.com

Elindult Debrecenből a Wizz Air első isztambuli járata

Helyi - 2024-04-15

) - Elindult a Wizz Air első isztambuli járata hétfőn Debrecenből, Antalya után Isztambul a második török város, amely közvetlenül elérhető repülőgéppel Debrecenből - közölte a légitársaság hétfőn.

Király Tamás, a Debrecen International Airport Kft. ügyvezetője a közleményben azt mondta, a jövőben még több olyan járat elérését teszik lehetővé, amely Debrecen és a térség utazási igényeinek kiszolgálását célozza.

Meteorológia: megdőlt a hajnali és napi országos és fővárosi melegrekord is vasárnap

Megdőlt a hajnali és a napi országos és fővárosi melegrekord is vasárnap - közölte a HungaroMet Zrt. a honlapján hétfőn.

Azt írták: vasárnap is folytatódott a nyárias idő, a legmelegebbet Baja Csillagvizsgáló meteorológiai állomáson mérték, 31,2 Celsius-fokot. Ez 2,5 fokkal volt több, mint az erre a napra vonatkozó eddigi rekord, a Túrkevén 1939-ben feljegyzett 28,7 fok.

A Samsung volt a világ legnagyobb okostelefon-kiszállítója az első negyedévben

Ajánljuk - 2024-04-15

A Samsung dél-koreai cég lett a világ legnagyobb okostelefon-kiszállítója az első negyedévben, miután a tavalyi utolsó három hónapban még az amerikai Apple állt az élen - derül ki az amerikai International Data Corporation (IDC) informatikai és távközlési piackutató vállalat honlapjára hétfőn feltett jelentéséből.

Ujhelyi István: az EU újabb ingyenes InterRail-bérleteket biztosít a fiataloknak

Fontos - 2024-04-15

Újabb pályázati kör nyílik meg kedden az Európai Unió ingyenes InterRail-bérleteket biztosító, úgynevezett DiscoverEU-programja keretében, idén közel 800 magyar fiatal nyerhet ingyenes európai vonatbérletet - közölte Ujhelyi István szociáldemokrata európai parlamenti (EP-) képviselő, a program mentora hétfőn.

Állásbörzét és karriernapot rendeznek a Debreceni Egyetemen

Helyi - 2024-04-15

A Debreceni Egyetem (DE) központi épületének díszudvarán nyolcvan munkáltató várja standjánál az érdeklődő hallgatókat szerdán a régió legnagyobb állásbörzéjén - jelentették be a szervezők sajtótájékoztatón hétfőn a helyszínen.

LMP: ne védje tovább a kormány a szennyező akkugyárakat

Belföld - 2024-04-15

Ne védje tovább a kormány a szennyező akkugyárakat! - szólított fel Tetlák Örs, az LMP országos elnökségi tagja, Érd LMP-s alpolgármestere online is követhető sajtótájékoztatón hétfőn, Budapesten.

Ágyneműtartóban rejtegette az interneten árult Elf Bart

Pro... - 2024-04-15

Interneten árulta az ismeretlen eredetű és összetételű, az egészségre fokozottan ártalmas Elf Barokat egy árus, akit a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) zalai munkatársai lepleztek le .

Nyolcezer doboz adózatlan cigarettát találtak egy svájci rendszámú autóban az M7-esen

Olvastuk - 2024-04-15

Csaknem nyolcezer doboz zárjegy nélküli cigarettát találtak a pénzügyőrök egy svájci rendszámú autóban az M7-es autópálya Zala vármegyei szakaszán - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) hétfőn.

Izraelben újranyithatnak az oktatási intézmények

) - Izraelben hétfőn újra megnyithatják kapuikat az oktatási intézmények a vasárnap hajnali iráni drón- és rakétatámadás után.

Az országban hétfőre visszatért az élet a megszokott kerékvágásba, az eredetileg tervezett kétnapos helyett egynaposra csökkentették az oktatási intézmények szünetét, vagyis az intézmények ismét megnyithatják kapuikat a polgári védelem utasítása szerint az ország nagy részén, az északi határvidék és a Gázai övezet szomszédságának kivételével.

Női kézilabda olimpiai selejtezőtorna - Ilyés: a mutatott játék csodaszámba ment

Vélemény - 2024-04-15

Ilyés Ferenc, a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) elnöke szerint az olimpiai kvótás női válogatott játéka csodaszámba ment a debreceni selejtezőtornán, amelyen három győzelemmel az első helyen végzett.

"Fantasztikus győzelem, tornagyőzelem, és nemcsak azért vagyok büszke rátok, mert kijutottatok az olimpiára, hanem azért is, mert a mutatott játék csodaszámba ment. Bízom benne, hogy a jövőben is ugyanígy fogtok teljesíteni" - mondta Ilyés a nemzeti csapat játékosainak és a szakmai stáb tagjainak vasárnap este 11 óta után a Főnix Arénában tartott banketten