A Delta Technologies leányvállalata 1,293 milliárd forintért vásárolta meg a Delta Services Kft.-t

Befektetés - 2022-01-04

A Delta Technologies Nyrt. leányvállalata a Delta Systems Kft. 1,293 milliárd forintért vásárolta meg a Deltagroup Holding Zrt.-nek a Delta Services Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-ben fennálló, a törzstőkéjének 100 százalékát megtestesítő üzletrészét - közölte a Delta Technologies Nyrt. kedden.

Az üzletrész tulajdonjoga a szerződésben meghatározott feltételek teljesülésével, kedden száll át a Delta Systems Kft.-re.

A Delta Technologies Nyrt. a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) jegyzett informatikai vállalat, amelynek 100 százalékos tulajdonú leányvállalata, a Delta Systems Kft. vezető magyar rendszerintegrátor cég. Célja, hogy tevékenységének leginnovatívabb területeire - melyek közül kiemelt hangsúlyt kap az Ipar 4.0, ezen belül az 5G, az energiamenedzsment, az IT-biztonság és a közlekedésinformatika - építve, a jelenlegi portfólióját bővítve kilépjen a regionális piacra is.

A Delta Technologies Nyrt. a BÉT standard kategóriás kibocsátója. Részvényei kedden késő délután 60,8 forinton álltak, árfolyamuk egy éven belül 54 forint és 86,8 forint között változott.