Pro...

Eredmények megjelenítése 1-től 20-ig 1819 találatból.

Szerbia és Montenegró szigorított a kijárási tilalmon

Pro... - 2020-04-09

A nyugat-balkáni országok főként szigorító intézkedésekkel igyekeznek felvenni a harcot a koronavírus-járvánnyal, Szerbia és Montenegró például a hétvégére kijárási tilalmat rendelt el.

Koronavírus - Benyújtotta lemondását Thomas Modly, az amerikai haditengerészet vezetője

Pro... - 2020-04-08

Benyújtotta lemondását Thomas Modly, az amerikai védelmi minisztérium haditengerészetért felelős ügyvezető államtitkára kedden. Ennek oka a Guamnál állomásozó Theodore Roosevelt repülőgép-hordozón a koronavírus-járvánnyal összefüggésben történtek miatti nyilvános vita.

Koronavírus - Az Egyesült Államokban meghaladja a tízezret a halottak száma, New Yorkban csúcspontján a járvány

Pro... - 2020-04-07

Az Egyesült Államokban meghaladja a tízezret a halottak száma, New Yorkban csúcspontján van a koronavírus-járvány - jelentette a baltimore-i Johns Hopkins egyetem és kórház hétfő délután.

Koronavírus - Ötödével estek az első negyedévben a BMW eladásai

Pro... - 2020-04-06

- Az év első három hónapjában az egy évvel korábbihoz képest 20,6 százalékkal csökkentek a BMW konszern eladásai a cég hétfői bejelentése szerint.

Trump: ezer katonát telepítenek New Yorkba, többmillió maszkot gyártanak

Pro... - 2020-04-05

Ezer katonát telepítenek New Yorkba, többmillió maszk gyártása van folyamatban - jelentette be Donald Trump amerikai elnök szombaton, a kormányzati munkacsoport szokásos napi sajtókonferenciáján.

A koronavírus-járvány ezen a napon rekordszámú, 1224 emberéletet követelt az Egyesült Államokban.

- Egy nap alatt több mint hétszázzal emelkedett a brit halálos áldozatok száma

Pro... - 2020-04-04

A legfrissebb adatok szerint egy nap alatt több mint hétszázzal emelkedett az új típusú koronavírus okozta betegség nagy-britanniai halálos áldozatainak száma. Szakértői vélemény szerint reményt keltő, hogy az emelkedés elmaradt a járvány jelenlegi szakaszára korábban modellezett napi halálozási számtól.

Koronavírus - Donald Trump hat vállalatot kötelezett lélegeztetőgépek gyártására

Pro... - 2020-04-03

- Donald Trump amerikai elnök hat vállalatot kötelezett lélegeztetőgépek gyártására a védelmi termelési törvény értelmében.

Spanyolországban márciusban több mint 300 ezerrel nőtt a munkanélküliek száma

Pro... - 2020-04-02

- Spanyolországban márciusban 9,3 százalékkal, több mint 302 ezerrel nőtt a regisztrált munkanélküliek száma, ami a valaha mért legrosszabb havi adat - közölte a spanyol munkaügyi minisztérium csütörtökön.

Koronavírus - Szerbia, Koszovó, Észak-Macedónia, Bosznia-Hercegovina, Montenegró

Pro... - 2020-03-30

- Szerbia és Koszovó gazdasági intézkedéseket fontolgat, amelyekkel kezelni lehet majd az új típusú koronavírus-járvány gazdasági következményeit, emellett további szigorításokat vezetnének be a járvány megfékezése érdekében.

Koronavírus - New York, New Jersey és Connecticut nem lesz karanténban, szigorú utazási korlátozásokat vezetnek be

Pro... - 2020-03-29

New York, New Jersey és Connecticut nem lesz karanténban, helyette szigorú utazási korlátozásokat vezetnek be - jelentette be Donald Trump amerikai elnök vasárnap éjjel a Twitteren.

Koronavírus - Az Egyesült Államokban a vírusfertőzöttek száma meghaladta a Kínában regisztráltakét

Pro... - 2020-03-27

Az Egyesült Államokban a vírusfertőzöttek száma meghaladta a Kínában regisztrált fertőzöttek számát - jelentette csütörtökön délután a Johns Hopkins egyetem és kórház.

Koronavírus - A Pentagon elrendelte a tengerentúli amerikai csapatmozgások leállítását

Pro... - 2020-03-26

- A Pentagon elrendelte a tengerentúli amerikai csapatok utazásainak és bármilyen mozgásának leállítását - közölte washingtoni idő szerint szerdán Mark Esper védelmi miniszter.

Romániában egész napra kiterjesztik a kijárási tilalmat

Pro... - 2020-03-24

Romániában szerdától a nappali órákra is kiterjesztik a koronavírus-járvány miatt korábban csak az éjszaka idejére elrendelt kijárási tilalmat - jelentette be kedden Klaus Iohannis államfő.

Leállítják a nem létfontosságú termelési tevékenységet Olaszországban

Pro... - 2020-03-22

Olaszországban ezentúl kizárólag a létfontosságú termékek előállítását és szolgáltatások nyújtását fogják biztosítani, minden másfajta termelési tevékenység leáll, nyitva maradnak az élelmiszerüzletek és a gyógyszertárak, de az összes hivatalt bezárják - jelentette be az új típusú koronavírus-fertőzés (Covid-19) miatti óvintézkedések újabb szigorítását Giuseppe Conte olasz kormányfő szombat éjszaka.

Koronavírus - Az amerikai republikánusok beterjesztették az 1000 milliárd dolláros tervet a szenátusban

Pro... - 2020-03-20

- Az amerikai republikánusok csütörtök este beterjesztették a szenátusban a mintegy 1000 milliárd dolláros gazdaságélénkítő tervet, amely az új típusú koronavírus-járvány miatti gazdasági visszaesés következményeit próbálja enyhíteni.

Amerikai előválasztás - Most már biztosan Donald Trump lesz a republikánus elnökjelölt

Pro... - 2020-03-18

Most már biztosan Donald Trump jelenlegi elnök lesz az amerikai Republikánus Párt elnökjelöltje a novemberi választáson - jelentette több amerikai médium is kedden este, miután összeszámolta az aznap tartott előválasztások eredményeit.

Koronavírus - A Volkswagen-csoport leállítja európai gyárai többségét

Pro... - 2020-03-17

A koronavírus-járvány miatt felfüggeszti a termelést európai üzemeinek többségében a német Volkswagen-csoport, a világ legnagyobb autógyártó társasága - jelentették kedden német hírportálok Herbert Diess vezérigazgatóra hivatkozva. Ugyancsak a termelés felfüggesztéséről tett bejelentést a Mercedes-Benz márka tulajdonosa, a Daimler.

- Az iskolák, az éjszakai klubok, a kávéházak és az éttermek is bezárnak péntek éjféltől Belgiumban

Pro... - 2020-03-13

Az iskolák, az éjszakai klubok, a kávéházak és az éttermek is bezárnak péntek éjféltől Belgiumban az új típusú koronavírus terjedésnek megelőzése érekében. Erről döntött rendkívül ülésén a belga nemzetbiztonsági tanács csütörtök éjjel.

Újabb szigorításként Olaszország-szerte bezárják a nem létfontosságú kiskereskedelmi egységeket

Pro... - 2020-03-12

Giuseppe Conte olasz miniszterelnök szerda este bejelentette, hogy újabb járványellenes óvintézkedésként egész Olaszországban bezárják a nem létfontosságú kiskereskedelmi egységeket, a kormányfő egyúttal felszólította a magánszektort, engedje meg az alkalmazottaknak, hogy szabadságra menjenek vagy otthonról végezzék munkájukat, amennyire az lehetséges.

Koronavírus - Amerikai tisztifőorvos: az Egyesült Államokban a járvány még nem érte el a csúcspontját

Pro... - 2020-03-11

- Az Egyesült Államokban még nem érte el a csúcspontját az új koronavírus okozta járvány - jelentette ki Jerome Adams altengernagy, tisztifőorvos kedden a Fehér Házban tartott sajtótájékoztatón.