Pro...

Eredmények megjelenítése 1-től 20-ig 2511 találatból.

Spanyolország is elismeri az önálló palesztin államot

Pro... - 2024-05-22

A spanyol kormány május 28-án önálló államként fogja elismerni Palesztinát - jelentette be Pedro Sánchez miniszterelnök a spanyol parlamentben szerdán Madridban.

Andrzej Duda a szmolenszki légi katasztrófát idézte fel az iráni elnöki helikopter balesetét követő részvétnyilvánításban

Pro... - 2024-05-20

Az Ebrahim Raiszi iráni államfőt szállító helikopter katasztrófája kapcsán Andrzej Duda lengyel elnök hétfőn részvétét nyilvánította az iráni népnek, és felidézte a lengyel állami küldöttség halálával végződő 2010-es szmolenszki légikatasztrófát.

Az iráni hatóságok hétfő reggel megerősítették, hogy a vasárnap délutáni balesetben Raiszi és a helikopter nyolc másik utasa - köztük Hoszein Amirabdollahián külügyminiszter - életét vesztette.

Vádat emeltek egy díler ellen, aki a próbaidő alatt is drogot árult

Pro... - 2024-05-15

Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy 34 éves fővárosi kábítószerkereskedő ellen, akivel szemben fegyház- és pénzbüntetés kiszabását indítványozza; a férfi a korábbi büntetése próbaideje alatt is drogot árult.

Vádat emeltek egy nő ellen, aki megkéselte élettársát Somogyban

Pro... - 2024-05-13

- Vádat emeltek egy nő ellen, aki tavaly nyáron konyhakéssel okozott életveszélyes sérülést élettársának - tájékoztatta a Somogy Vármegyei Főügyészség hétfőn az MTI-t.

Másfélmillió szál hamis cigarettát találtak a pénzügyőrök Nyíregyházán

Pro... - 2024-05-10

Cigarettahamisítókra csapott le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV): másfélmillió szál hamisított cigarettát találtak és foglaltak le Nyíregyházán. Az ügy három gyanúsítottját a Nyíregyházi Járásbíróság letartóztatta.

- Nyolc évre ítéltek egy halálos tömegszerencsétlenséget okozó belga embercsempészt

Pro... - 2024-05-08

Jogerősen nyolc év fegyházbüntetéssel sújtott szerdán a Szegedi Járásbíróság egy belga embercsempészt, aki 2022 elején halálos tömegszerencsétlenséget okozott a Csongrád-Csanád vármegyei Forráskúton.

Izraeli-palesztin - Izrael elfoglalta a határátkelő gázai oldalát Rafahban

Pro... - 2024-05-07

Az izraeli hadsereg (IDF) hétfő éjjel elfoglalta rafahi határátkelő gázai oldalát az egyiptomi határnál - közölte az IDF szóvivője kedden.

Az IDF közlése szerint az izraeli egységek több mint százötven célpontot támadtak meg, megöltek mintegy húsz terroristát, és találtak három alagútlejáratot a rafah elleni eddigi hadjáratban. Az éjjeli hadművelet során a palesztin iszlamisták robbanószerrel teli autóval próbálták megtámadni az izraeli erőket, de a járművet megsemmisítették.

Vádat emeltek egy budai sorozatbetörővel szemben

Pro... - 2024-05-02

Vádat emelt a Budapesti II. és III. Kerületi ügyészség egy sorozatbetörővel szemben, aki 2022. és 2023. szeptembere között 13 budai és Buda környéki helyre tört be - közölte a Fővárosi Főügyészség csütörtökön.

NGYSZ: mintegy 4500 bejelentés érkezett tavaly káros internetes tartalomról

Pro... - 2024-04-29

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat által működtetett Biztonságosinternet.hu hotline tavaly 4419 bejelentést kapott, az elemzők a beküldöttek közül 715 tartalmat találtak bizonyítottan illegálisnak, amelyek csaknem 77 százaléka gyermekek szexuális bántalmazását ábrázoló anyag volt.

Elfogtak három budapesti férfit, akik rendőrnek adták ki magukat, úgy raboltak pénzt és drogot

Pro... - 2024-04-22

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, akik rendőrnek adták ki magukat és pénzt, valamint drogot raboltak.

A KR NNI azt közölte hétfőn a police.hu oldalon, hogy a gyanú szerint a három férfi üzleti találkozót beszélt meg a sértettekkel azért, hogy tőlük kábítószert raboljon.

Felszámoltak egy szerb-magyar bűnszervezetet Budapesten, 750 millió forintnyi drogot találtak

Pro... - 2024-04-18

- A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) lecsapott egy Budapesten tevékenykedő szerb-magyar bűnszervezetre, 750 millió forintnyi amfetaminolajat, marihuánát, hasist és kokaint találtak több ingatlanban.

A KR NNI azt közölte csütörtökön a police.hu oldalon, hogy 2023 nyara óta folytattak nyomozást egy nemzetközi kábítószer-kereskedő bűnszervezettel szemben.

A nyomozók március 11-én fogtak el egy szerb férfit a Röszke-Horgos határátkelőnél - tették hozzá.

Jelentős mennyiségű speedet találtak egy budapesti dílernél, vádat emeltek

Pro... - 2024-04-17

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy kábítószer-kereskedő ellen, akinél jelentős mennyiségű speedet és más drogot találtak; a neki segítő barátnője ellen is vádat emeltek bűnsegédlet miatt.

Ágyneműtartóban rejtegette az interneten árult Elf Bart

Pro... - 2024-04-15

Interneten árulta az ismeretlen eredetű és összetételű, az egészségre fokozottan ártalmas Elf Barokat egy árus, akit a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) zalai munkatársai lepleztek le .

Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított csoport tagjait fogta el a rendőrség Kecskeméten

Pro... - 2024-04-12

) - Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított csoport tagjait fogta el a rendőrség Kecskeméten - közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu-n.

Börtönre ítéltek Zalában egy kábítószer hatása alatt halálos balesetet okozó férfit

Pro... - 2024-04-10

Másodfokon jogerősen is letöltendő börtönbüntetésre ítélt a Zalaegerszegi Törvényszék egy férfit, aki kábítószer hatása alatt halálos közúti balesetet okozott, de segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

Vádat emeltek egy szegedi férfi ellen, aki 300 millió forintnyi drogot tárolt autójában

Pro... - 2024-04-09

Vádat emeltek egy szegedi kábítószer-kereskedővel szemben, aki egy mélygarázsban leparkolt autójából szolgálta ki az ügyfeleket.

Elfogásakor több mint 300 millió forint értékű drog volt a járműben

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki bozótvágóval bántalmazta élettársát

Pro... - 2024-04-04

- Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség egy 42 éves férfi ellen, aki többször bántalmazta élettársát, bozótvágó késsel is rátámadt; a nő a kórházban hónapokkal később belehalt sérüléseibe.

Meteorológia: június elejére emlékeztetett a hőmérséklet hétfő hajnalban

Pro... - 2024-04-01

únius elejét idézte a hőmérséklet hétfő hajnalban - írta a HungaroMet Zrt. a Facebook-oldalán.

Azt írták: "egészen elképesztő" minimum-hőmérsékletek születtek április első óráiban, Jászszentlászlón nem volt hűvösebb 17,4 Celsius-foknál, és "a leghidegebb zugban", Zabarban is több fokkal enyhébb volt a reggel az ilyenkor szokásosnál. A bejegyzéshez készített térkép szerint ott 7,3 fokot mértek hétfő hajnalban.

A gondozására bízott idős nőt rendszeresen verte és szexuálisan bántalmazta egy férfi, vádat emeltek ellene

Pro... - 2024-03-27

- Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség szexuális erőszak bűntette, bántalmazás közfeladatot ellátó személy eljárásában bűntette, és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat azzal a 35 éves, fegyverneki férfivel szemben, aki egy, a vármegyében lévő idősek otthonában egy idős nőt többször is bántalmazott.

Magyar Péter kedd reggel közzétett egy alig 2 perces hangfelvételt

Pro... - 2024-03-26

Magyar Péter kedd reggel közzétett egy alig 2 perces hangfelvételt, amin a volt feleségével beszélnek a Völner-Schadl-ügy hátteréről 2023 januárjában.Varga Judit igazságügyi miniszterként arról beszél, hogy Rogán Antalék kihúzathattak bizonyos részleteket a korrupciós ügy nyomozati irataiból.

Az igazságügyi miniszter arról is beszél, hogy Schadl Györgyöt azért nem tudták megmenteni, mert Polt Péter nem ura a helyzetnek az ügyészségen.

Varga Judit beszél arról is, hogy jóval az előtt figyelmeztették Völner Pál államtitkárt, hogy 2021 decemberében őt is meggyanúsították volna az ügyben.

Kedd reggel megjelent Magyar Péter oldalán a hangfelvétel, amin volt felesége, Varga Judit még miniszterként beszél neki arról, hogy Rogán Antalék átnézték a Völner-Schadl-ügy nyomozati iratait, és abból „kihúzattak dolgokat”. Egy ponton Varga Judit azt mondta:

„Javasolták az ügyészeknek, hogy mit kéne kihúzni.”