Kékhírek

Eredmények megjelenítése 1-től 20-ig 1453 találatból.

Tizenhét körözött kamiont foglaltak le a rendőrök Nagylakon és Csanádpalotán

Kékhírek - 2022-06-26

Tizenhét, az olasz hatóságok által körözött kamiont foglaltak le a magyar rendőrök a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen és a nagylaki közúti határátkelőhelyen - közölte a rendőrség vasárnap honlapján.

Budapesten fogták el a világ egyik legkeresettebb drogkereskedőjét

Kékhírek - 2022-06-22

Budapesten fogták el a világ egyik legkeresettebb drogkereskedőjét. A brazil férfi 45 tonna kokaint csempészett 2017 és 2019 között - jelentette be a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) nemzetközi bűnözés elleni főosztályának vezetője szerdán Budapesten.

Vádat emeltek a testében heroint csempésző férfi ellen

Kékhírek - 2022-06-22

Vádat emeltek egy 59 éves férfi ellen, aki tavaly májusban 61 kapszulában csaknem 900 gramm heroint próbált meg a testében Magyarországra csempészni - közölte a Fővárosi Főügyészség szerdán.

Beismerte tettét az élettársát halálra késelő 72 éves nő

Kékhírek - 2022-06-20

- Beismerő vallomást tett az a 72 éves nő, aki a rendőrök gyanúja szerint halálra késelte vele egyidős élettársát a főváros XIII. kerületében, egy társasházi lakásban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség oldalán hétfőn.

Korrupció miatt őrizetbe vettek egy adóhivatali dolgozót

Kékhírek - 2022-06-17

Korrupciós cselekmények miatt meggyanúsítottak és őrizetbe vettek egy adóhivatali dolgozót - tudatta a Központi Nyomozó Főügyészség pénteken az MTI-vel.

Meghalt a buszban felejtett kislány

Kékhírek - 2022-06-10

Meghalt a buszban felejtett kislány pénteken a debreceni gyermekklinika intenzív osztályán - közölte a Debreceni Egyetem (DE) sajtószolgálata péntek délután az MTI-vel.

Struccfarmmal álcázott indiaikender-ültetvényt számoltak föl a rendőrök Csongrád-Csanád megyében

Kékhírek - 2022-06-10

Egy struccfarmmal álcázott, 1680 tövet számláló indiaikender-ültetvényt számoltak föl a rendőrök Csongrád-Csanád megyében, a szomszédos tanyán csaknem kilenc kiló, már leszüretelt növényi törmeléket is találtak - közölte a rendőrség a honlapján pénteken.

MÁV-rendőrség: romlott a közlekedési morál

Kékhírek - 2022-05-28

Idén már többen vesztették életüket vasúti átjárós balesetben, mint tavaly egész évben - hangzott el a Magyar Államvasutak Zrt. (MÁV) és a rendőrség közös balatoni balesetmegelőzési kampány-indító sajtótájékoztatóján, egy balatonszemesi vasúti átjáróban szombaton.

Vádat emeltek gyermekeik szexuálisan zaklatása miatt egy pár ellen

Kékhírek - 2022-05-18

Vádat emeltek egy élettársi kapcsolatban élő 45 éves férfi és egy 37 éves nő ellen, mert kilenc éven keresztül szexuális erőszakot követtek el gyermekeik, az asszony korábbi kapcsolatából született lánya és közös lányuk sérelmére

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség a párt szexuális erőszak, gyermekpornográfia és kiskorú veszélyeztetése bűntettével vádolja.

Tetten értek egy betörőt és több embert elfogtak a budapesti rendőrök egy belvárosi akcióban

Kékhírek - 2022-05-09

Több embert elfogtak hétvégén Budapesten, belvárosi szórakozóhelyek környékén tartott rendőrségi akció során. Egy étteremben tetten értek egy betörőt, aki ellen három körözés volt érvényben - közölte a rendőrség hétfő délután.

Europol-jelentés: egyre nagyobb méreteket ölt a kokain és a metamfetamin terjesztése az EU-ban

Kékhírek - 2022-05-06

Az Európai Unióban egyre nagyobb méreteket ölt a kokain és a metamfetamin terjesztése, a hozzáférés e kábítószerekhez rekordszintet ütött meg - olvasható az Európai Rendőrségi Hivatal (Europol) és a Kábítószer és Kábítószerfüggőség Európai Megfigyelőközpontjának pénteken közzétett jelentésében

. A jelentés megállapítja: Európában 2020-ban már a negyedik, egymást követő évben rekordmennyiségű, összesen 214,6 tonna kokaint foglaltak le a hatóságok, főleg Belgiumban, Hollandiában és Spanyolországban. Az Európában lefoglalt kokain nagy része tengeri konténerekben érkezik, a szállítmányok belépési pontjai egyre változatosabbak, és egyre nagyobb mennyiséget foglalnak le kelet-európai és törökországi kikötőkben is.

A jelentés rámutat, hogy a kokain feldolgozása ma már Európán belül történik, s a kábítószer előállításához használt előanyagokat nagy mennyiségben zároltak európai laboratóriumokban

Milliókért cserébe egy vállalkozónak adóügye befolyásolását ígérték

Kékhírek - 2022-05-02

Vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedés bűntette és más bűncselekmények miatt indított eljárást a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség három ember ellen, akik közül ketten a gyanú szerint milliókért cserébe, alaptalanul azt ígérték a harmadiknak, hogy befolyásolják az adóhatóságnál az adóügyét.

Korrupció miatt emeltek vádat négy adóhatósági kormánytisztviselő és tizennégy vállalkozó ellen

Kékhírek - 2022-04-29

Előnyért hivatali helyzetével visszaélve, üzletszerűen elkövetett hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat 18 ember, köztük négy adóhatósági kormánytisztviselő ellen a Debreceni Törvényszéken a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség - közölte a vádhatóság l pénteken.

A vádirat szerint egy kormánytisztviselő az adóhatóság olyan osztályán dolgozott beosztottként, amelynek feladata a végrehajtási ügyek intézése és a végrehajtási cselekmények nyilvántartása volt - írta a Központi Nyomozó Főügyészség.

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki többször megerőszakolta kiskorú unokahúgát

Kékhírek - 2022-04-21

- Minősített szexuális erőszak miatt vádat emelt a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség egy férfi ellen, aki legalább hatszor megerőszakolta kiskorú unokahúgát Sopronban - közölte a főügyészség csütörtökön.

A vádirati tényállás szerint a többszörös erőszakos visszaesőnek minősülő férfi öccse volt feleségével alakított ki élettársi kapcsolatot.A vádlott 2018-ban és 2019-ben többször bezárta, lefogta és megerőszakolta élettársa 14 éves lányát, a gyermek tiltakozása és zokogása ellenére.

A kislány kétszer is teherbe esett, ezekről a vádlott is tudott. A terhességeket megszakították

Letartóztattak két grúz állampolgárságú férfit, 70 millió forintnyi valutát és befektetési aranyat loptak el Budapesten

Kékhírek - 2022-04-14

Letartóztattak két grúz állampolgárságú férfit Budapesten, a gyanú szerint április 5-én egy XIV. kerületi benzinkútnál egy pénzváltóhálózat alkalmazottjának autójából kilopták a táskáját, benne 70 millió forint értékű valutával és befektetési arannyal - közölte a fővárosi főügyész csütörtökön.

A két férfi harmadik társát a fővárosi nyomozók még keresik.

Kényszerkoldultatásból élő nemzetközi bűnszervezeten ütött rajta a rendőrség

Kékhírek - 2022-04-08

Magyar, német és román rendőrökből álló közös nyomozócsoport ütött rajta egy emberkereskedelemből élő nemzetközi bűnszervezeten, amely koldulásra kényszerített kiszolgáltatott helyzetben lévő embereket - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) a police.hu oldalon pénteken.

Több ember meghalt egy vonatbalesetben Mindszentnél

Kékhírek - 2022-04-05

5 ember meghalt és több megsérült, amikor vonat elé hajtott egy kisteherautó Mindszentnél kedden reggel - közölte a rendőrség honlapján. A Mávinform közleménye szerint a vonaton 22 utas volt, közülük ketten súlyosan, nyolcan könnyebben megsérültek.

Szilágyi Liliána igazat mondott

Kékhírek - 2022-03-30

A Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) külön vizsgálóbizottságának megállapítása szerint megfelelnek a valóságnak Szilágyi Liliána azon nyilatkozatai, amelyekben az édesapájától, Szilágyi Zoltántól elszenvedett őt ért súlyos bántalmazásokról beszélt a múlt év végén.

A MÚSZ ennek alapján Szilágyi Zoltánt további intézkedésig "nemkívánatos személynek" nyilvánította a rendezvényein. Wladár Sándor, a szövetség elnöke hozzátette, további esetleges intézkedésekről később dönt a szervezet.

Papp Gábor ügyvéd, a vizsgálóbizottság elnöke szerdán sajtótájékoztatón számolt be arról, hogy erre a következtetésre az ügy főszereplőinek, illetve a történésekről ismerettel rendelkező személyeknek - sportolóknak, edzőknek, pszichológusnak - a meghallgatása után jutottak. Hozzátette, Szilágyi Liliána nyilatkozatainak tartalmát több, egymástól független személy erősítette meg, az úszónő szavaival megegyező pontossággal.

Jogerősen hét vére ítéltek egy ismerősét hasba szúró férfit

Kékhírek - 2022-03-23

Jogerősen hét év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla szerdán egy hentesként dolgozó férfit, aki egy csontozókéssel hasba szúrta ismerősét egy szarvasi sörözőben 2019 nyarán

Öt év börtönbüntetésre ítéltek egy szexuális támadót

Kékhírek - 2022-03-23

- Jogerősen öt év börtönbüntetésre ítéltek egy férfit kétrendbeli szexuális erőszak kísérlete és súlyos testi sértés bűntette miatt - közölte a Fővárosi Törvényszék szerdán.