Szakmai sikerek az V. Gál Sándor Emlékversenyen

Helyi - 2007-06-13

2007. június 9-10-én a Debreceni Pulykanapokhoz kapcsolódóan rendezték meg az V. Gál Sándor Emlékversenyt. A versenyre az ország minden tájáról érkeztek résztvevők, 53 versenyző összesen 10 kategóriában mérte össze tudását. A zsűri az ország legjobb szakembereiből állt.

A Debreceni Gyógyfürdő Kft. vendéglátásban dolgozó munkatársai a versenyről ismét számos díjjal térhettek haza:

 

 

 

Csidei Tamás, a Hotel Lycium**** séfje „B” kategóriában (melegen elképzelt hidegen tálalt ételek) aranyérmes lett és I. helyezést ért el. Az „A” és „B” kategóriában az abszolút első helyet szerezte meg, így a vándorkupát is hazavihette. A kupát tavaly kollégája Szabó Zoltán a Hotel Lycium**** séfje hozta el.

 

 

 

Kerek Attila, a Hotel Lycium**** felszolgálója aranyérmes munkát készített, maximális ponttal első helyezést ért el.

 

 

 

Polónyi György, az Aquaticum Termál és Wellness Hotel**** konyhafőnök-helyettese „A” kategóriában hidegkonyhában aranyérmes munkát készített és összetettben I. helyezést ért el.

 

 

 

Soós Gyula az Aquaticum Termál és Wellness Hotel**** konyhafőnök-helyettese a szabadtéri főzőversenyen ezüstérmes lett. Elnyerte a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség különdíját és a város különdíját is.