hirdetés

Társasházak kezelése, közös képviselet,20 év gyakorlattal

Hajdu István e.v

06/306451781


hirdetés

Társasházkezelés 20 év tapasztalatával

Profitcsapat Euro Kft


hazkezelo55@gmail.com

- Az EU kész lezárni a Lengyelországgal szemben indított 7-es cikk szerinti eljárást

Ajánljuk - 2024-05-06

Az Európai Bizottság véglegesítette elemzését a jogállamiság lengyelországi helyzetéről az uniós szerződések 7-es cikke szerinti eljárással összefüggésben, és úgy ítélte meg, hogy Lengyelországban már nem áll fenn egyértelműen a jogállamiság súlyos megsértésének veszélye, ezért le kívánja zárni az eljárást - tájékoztatott az uniós bizottság hétfőn.

Eurostat: tavaly kevesebb unión kívüli állampolgárt sikerült feltartóztatni az EU külső határain, mint 2022-ben

EU - 2024-05-06

Tavaly az európai uniós (EU-) tagállamok 118 935 olyan személytől tagadták meg a belépést az EU külső határain, aki nem uniós ország állampolgára volt. Ez 16 százalékos csökkenést jelent az előző évhez képest, amikor ez a szám 142 420 volt - tájékoztatott az Eurostat, az EU statisztikai hivatala hétfőn.

Nem hadászati nukleáris fegyverek bevetését imitáló hadgyakorlatot rendelt el az orosz elnök

Olvastuk - 2024-05-06

Utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte hétfőn az orosz védelmi minisztérium.

Önkéntes pénztárak: évente több milliárd forint adóvisszatérítésről mondanak le a tagok

Pénzügyek - 2024-05-06

Bár javul a tendencia, évente még mindig több milliárd forint adóvisszatérítésről mondanak le a nyugdíj-, illetve egészségpénztári tagsággal rendelkező magánszemélyek az szja-bevalláshoz tartozó nyilatkozat elmulasztásával - hívta fel a figyelmet az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ) hétfői közleményében.

Közel 600 millió forintos fejlesztéssel megújult a herceghalmi Abacus hotel

Befektetés - 2024-05-06

Közel 600 millió forintos fejlesztésből, amelyhez a magyar kormány 298,7 millió forint vissza nem térítendő támogatást adott, megújult Herceghalmon az Abacus Business & Welness Hotel.

John Swinney lesz Skócia következő miniszterelnöke

Külföld - 2024-05-06

- John Swinney korábbi miniszterelnök-helyettes lesz Skócia következő kormányfője, miután hétfőn ő vette át a Skóciában kormányzó, függetlenségre törekvő Skót Nemzeti Párt (SNP) vezetői tisztségét.

Több mint félmilliárd font értékű kokaint foglalt le a Karib-tengeren egy brit hadihajó

Külföld - 2024-05-06

Öt hónap alatt több mint félmilliárd font (mintegy 230 milliárd forint) értékű kokaint foglalt le kábítószercsempészektől egy brit hadihajó a Karib-tengeren.

Spanyolországban több mint 15 éves mélypontra csökkent a munkanélküliek száma áprilisban

Fontos - 2024-05-06

Spanyolországban 2008 szeptembere óta nem látott szintre, 2,6 millióra csökkent a regisztrált munkanélküliek száma áprilisban - közölte a spanyol munkaügyi minisztérium hétfőn.

NAK-MAGOSZ: megszülettek az európai gazdatüntetések első eredményei

Vélemény - 2024-05-06

A gazdák európai szintű összefogásának hatására az Európai Bizottság néhány területen újragondolta a Közös Agrárpolitika előírásait.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (MAGOSZ) üdvözli az egyszerűsítéseket, de a versenyképességünk megőrzése és az uniós fogyasztók védelme érdekében ennél jóval nagyobb változásokra van szükség az Európai Bizottság politikájában - hangsúlyozta a két szervezet hétfőn kiadott közleménye.

Izrael megkezdte a palesztin civilek evakuálását Rafahból

Az izraeli hadsereg (IDF) hétfő hajnalban megkezdte a palesztin civilek evakuálását a Gázai övezet legdélibb, még el nem foglalt városából, Rafahból.