hirdetés

Társasházak kezelése, közös képviselet,20 év gyakorlattal

Hajdu István e.v

06/306451781


hirdetés

Társasházkezelés 20 év tapasztalatával

Profitcsapat Euro Kft


hazkezelo55@gmail.com

Több mint két tonna romlott húst találtak egy kisteherautóban az M5-ösön

Fogyasztóvédelem - 2024-05-15

) - Több mint két tonna romlott húst találtak a pénzügyőrök egy túlsúlyos kisteherautóban az M5-ös autópályán .

Szegedről Budapestre tartott egy magyar kisteherautó, amely szemmel láthatóan túlsúllyal közlekedett. A pénzügyőr járőrök az M5-ös autópályáról kísérték le ellenőrizni. A kontroll során kiderült, hogy a jármű súlya a megengedett 3,5 tonna helyett több mint 5 tonna.

Kábítószer-kereskedőt tartóztattak le Nógrádban

...kontra - 2024-05-15

Letartóztattak egy 56 éves bátonyterenyei férfit, aki Hollandiából is irányította a magyarországi lakóhelyén kiépített drogkereskedelmet.

A Nógrád Vármegyei Főügyészség közleményében azt írta: a letartóztatást a Salgótarjáni Járási Ügyészség indítványára a nyomozási bíró rendelte el.

Ismertették, a férfi évek óta dolgozik Hollandiában, de rendszeresen hazalátogat bátonyterenyei otthonába, ahol volt felesége él, és ahol nagy mennyiségű, különböző állagú kábítószert halmozott fel, külön-külön porciózva és csomagolva.

"Külföldi ügynök" nem viselhet többé választott tisztséget Oroszországban

- Jóváhagyta Vlagyimir Putyin orosz elnök azokat a törvényi változásokat, amelyek értelmében külföldi ügynöknek minősített személy többé semmilyen szintű választásokon nem lehet jelölt, a jelölt személyes meghatalmazottja, vagy megfigyelő.

Fico elleni merénylet - Megerősítik a szlovák parlament és a képviselők védelmét

Külföld - 2024-05-15

A Robert Fico szlovák miniszterelnök ellen szerdán elkövetett lőfegyveres merényletre reagálva megerősítik a pozsonyi parlament és képviselőinek védelmét - jelentette a törvényhozás kommunikációs irodájára hivatkozva a TASR, szlovák közszolgálati hírügynökség szerdán.

Tűz keletkezett egy hajdúhadházi iskolában

Kékhírek - 2024-05-15

- Tűz keletkezett egy oktatási intézményben szerdán Hajdúhadházon - közölte a hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság a honlapján.

Fegyházbüntetésre ítélte a Győri Ítélőtábla a gyermekeiket elhanyagoló szülőket

Jogtudor - 2024-05-15

ülönös kegyetlenséggel, tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette és négy rendbeli kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt jogerősen fegyházbüntetésre ítélt a másodfokon eljáró Győri Ítélőtábla egy anyát és egy apát.

Az anyát 18 év fegyházbüntetésre, az apát pedig 16 év fegyházbüntetésre ítélte a bíróság, mindezek mellett végleges hatállyal eltiltotta őket minden olyan foglalkozás gyakorlásától, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel kerülnének kapcsolatba és megszüntette szülői felügyeleti jogukat.

Vádat emeltek egy díler ellen, aki a próbaidő alatt is drogot árult

Pro... - 2024-05-15

Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy 34 éves fővárosi kábítószerkereskedő ellen, akivel szemben fegyház- és pénzbüntetés kiszabását indítványozza; a férfi a korábbi büntetése próbaideje alatt is drogot árult.

Ukrajna győzelemhez segítéséről beszélt Antony Blinken Kijevben

Olvastuk - 2024-05-15

Az Egyesült Államok elhatározottságát hangoztatta Antony Blinken külügyminiszter Ukrajna győzelemhez segítse iránt, amikor kedden Kijevben találkozott Denisz Smihal ukrán miniszterelnökkel.


Az EU egy évvel meghosszabbította az ukrán és a moldáv termékek vámok és mennyiségi korlátozások nélküli uniós behozataláról szóló szabályokat

Külföld - 2024-05-13

Az Európai Unió Tanácsa további egy évvel meghosszabbította annak az ideiglenes kereskedelmi rendeletnek a hatályát, amely szerint Ukrajna és Moldova túlnyomórészt vámok és mennyiségi korlátozások nélkül hozhatja be az Európai Unióba a termékeit, köztük a mezőgazdasági termékeket további egy éven át - tájékoztatott az uniós tanács hétfőn.

Rishi Sunak: arról kell dönteni, hogy ki vezesse Nagy-Britanniát a következő veszélyes években

Vélemény - 2024-05-13

- A közelgő parlamenti választáson azt kell eldönteni, hogy ki vezesse Nagy-Britanniát a következő veszélyes években - mondta hétfői programadó beszédében Rishi Sunak brit miniszterelnök.