hirdetés

Szolnoki Jenő zárszerelés-zárjavítás

Helyszíni kiszállással is

705308768


hirdetés

Kanál Csaba víz-gázszerelő mester

központi fűtésszerelés,dugulás elhárítás

303721427

Koronavírus - Főpolgármesteri Hivatal: a budapesti antitesttesztelés további eredményei

Egészségügy - 2021-07-21

- A fővárosi és kerületi tesztelésen eddig részt vett, Sinopharm vakcinával beoltott 60 év felettiek 24,18 százalékánál nem alakult ki megfelelő védettség a koronavírus ellen - közölte a Főpolgármesteri Hivatal az újabb adatok alapján szerdán. Utaltak arra, a Fővárosi Önkormányzat a kerületi önkormányzatokkal együttműködésben lehetőséget biztosított 60 év feletti budapesti lakosok számára ingyenes koronavírusantitest-tesztelésre.

Húszezer tesztet csinálnak, a tesztelések még folyamatosan zajlanak a kerületekben. Eddig 3805 vizsgálatot végeztek el.

Kezdődik a Campus Fesztivál Debrecenben

Programajánló - 2021-07-21

- A debreceni Nagyerdőben szerda délután megnyitja kapuit a Campus Fesztivál, négy napon át várják a fesztiválozókat: a MOL Nagyszínpadot a PG Csoport és Pál István Szalonna bandájának közös produkciója nyitja meg, majd Szabó Balázs, Horváth Tamás és a Bagossy Brothers Company folytatja a sort.

"Az évszázad adományával" gazdagodott két dél-koreai múzeum Li Kun Hi hagyatékából

Külföld - 2021-07-21

"Az évszázad adományát" kapta a Samsung néhai elnöke, Li Kunk Hi hagyatékából két dél-koreai múzeum - számolt be róla a CNN online kiadása.

Li Kun Hi hatalmas műkincsgyűjteménnyel rendelkezett, családja a halála után felmerült óriási adóbefizetési kötelezettség egy részét rendezte azzal, hogy a műgyűjtemény mintegy 23 ezer darabját adományozta a Koreai Nemzeti Múzeumnak és a koreai Modern és Kortárs Művészetek Nemzeti Múzeumának (MMCA).

Liverpool elvesztette világörökségi státuszát

Elvesztette világörökségi státuszát Liverpool történelmi tengeri kereskedelmi városrésze az arculatában és látképében visszafordíthatatlan károkat okozó beruházások miatt.

Dobrev: Orbán Viktor, hogy elfedje a problémákat, álkérdésekről kezdeményez népszavazást

Vélemény - 2021-07-21

- Orbán Viktor miniszterelnök, hogy elfedje a problémákat, álkérdésekről kezdeményez népszavazást - jelentette ki a Demokratikus Koalíció (DK) előválasztási miniszterelnök-jelöltje, európai parlamenti (EP-) képviselője szerdán.

Koronavírus - Horvátország ismét szigorításokat vezethet be az újonnan fertőzöttek növekvő száma miatt

Külföld - 2021-07-21

- A növekvő koronavírus-esetszámok miatt Horvátország még azelőtt újabb szigorításokat vezethet be, hogy lejárnának a július 31-ig érvényben lévő korlátozások - írta a Jutarnji List című horvát napilap szerdán a nemzeti válságstábra hivatkozva.

Bekerül a cseh alkotmányba a fegyveres önvédelemhez való jog

Külföld - 2021-07-21

Bekerül a cseh alkotmányba az ország állampolgárainak fegyveres önvédelemhez való joga.

A cseh parlament felsőháza, a szenátus szerdán jóváhagyta, hogy az alkotmány részét képező Emberi Jogok Listáját kibővítsék egy bekezdéssel, mely szerint "az állampolgárnak a törvényben megállapított feltételek szerint joga van fegyverrel védelmeznie saját és más emberek életét".

Koronavírus - Montenegró szigorításokat tervez a fertőzöttek számának növekedése miatt

Külföld - 2021-07-21

- Két hónapos folyamatos csökkenés után Montenegróban szerdára jelentősen megugrott a koronavírus-fertőzöttek napi száma, 24 óra alatt 65-öt regisztráltak, ezért a hatóságok újabb korlátozások bevezetését tervezik - közölte a montenegrói közszolgálati televízió a honlapján.

Koronavírus - Izraelben meredeken növekszik az újonnan fertőzöttek száma a súlyos betegek számának lassú emelkedése mellett

Külföld - 2021-07-21

- Izraelben meredeken emelkedik a koronavírussal újonnan megfertőződöttek száma, de a súlyos betegek száma csak lassan növekszik az átoltottságnak köszönhetően - jelentette a Jediót Ahronót című újság hírportálja, a ynet szerdán.

A GVH eljárást indított a kavicspiac egyik vezető regionális szereplőjével szemben

Ajánljuk - 2021-07-21

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) gazdasági erőfölénnyel való visszaélés gyanúja miatt indított versenyfelügyeleti eljárást a közép-magyarországi kavicskitermelés egyik fajsúlyos vállalkozása ellen.