hirdetés

Társasházak kezelése, közös képviselet,20 év gyakorlattal

Hajdu István e.v

06/306451781


hirdetés

Társasházkezelés 20 év tapasztalatával

Profitcsapat Euro Kft


hazkezelo55@gmail.com

Nébih: súlyos élelmiszerbiztonsági és higiéniai hiányosságokat tárt fel a Nébih egy fővárosi vendéglátóhelyen

Fogyasztóvédelem - 2024-05-02

- Súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő higiéniai problémákat tapasztaltak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei Budapesten, egy II. kerületi vendéglátóhely ellenőrzése során, emiatt az étterem tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztették, és megközelítőleg 50 kilogramm élelmiszert vontak ki a forgalomból - közölte a hatóság csütörtökön.

Bejelentette jövő évadának bérletes bemutatóit a Vígszínház

Színházak - 2024-05-02

Bejelentette jövő évadának bérletes bemutatóit a Vígszínház: a Liliomfi, a Büszkeség és balítélet, valamint a Rémségek kicsiny boltja című darabot is műsorra tűzik.

MNB: ismét csalók élnek vissza a jegybank nevével

Fontos - 2024-05-02

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) több telefonszámának másolásával is hívnak csalók magánszemélyeket a jegybank, illetve valamelyik hitelintézet nevében, a beszélgetés során az ügyfelek bizalmas banki adatait, pénzét szereznék meg, vagy kémprogramot töltetnének le velük - hívta fel a figyelmet csütörtöki közleményében az MNB.

Meghosszabbították a Czóbel-kiállítást

- A nagy érdeklődésre tekintettel jövő év elejéig látogatható a szentendrei Czóbel Múzeum Paletták című kiállítása - tájékoztatta az MTI-t a Ferenczy Múzeumi Centrum (FMC).

Az FMC Paletták kiállítássorozatának második része Czóbel Béla (1883-1976) festőművész társadalmi kapcsolatainak szövevényes hálóját tárja fel, amely a 20. század eleji európai művészetet jellemző viharos változások közepette alakult ki.

Megállapodást követelnek az elraboltak családtagjai és támogatóik

Olvastuk - 2024-05-02

- Izraelben a Hamász iszlamista terrorszervezet október 7-i támadásában a Gázai övezetbe hurcolt túszok kiszabadítását célzó megállapodásért tüntettek az elraboltak családtagjai és támogatóik csütörtök reggel.

Vasárnap tartják az Élet menetét

Belföld - 2024-05-02

Vasárnap tartják az Élet menetét Budapesten. A holokauszt áldozataira emlékező menet 15 órakor indul a Dohány utcai zsinagóga elől a Keleti pályaudvarhoz - közölték a szervezők az eseményt beharangozó csütörtöki sajtótájékoztatón, Budapesten.

Gordon Gábor, az Élet Menete Alapítvány kuratóriumának elnöke ismertette: a program a Dohány utcai zsinagóga előtt a holokauszt 80. évfordulója alkalmából elhelyezett emléktábla avatásával kezdődik.

Az EJEB megerősítette Olaszország jogát arra, hogy visszaszerezze az amerikai Getty Múzeumban tárolt értékes görög bronzszobrot

Külföld - 2024-05-02

Az Emberi Jogok Európai Bíróságának (EJEB) csütörtöki ítélete megerősítette Olaszország jogát arra, hogy visszaszerezze az amerikai Getty Múzeumban tárolt, i.e. 4. századból származó görög bronzszobrot, amelyet az olasz hatóságok szerint illegálisan vittek ki az országból - közölte a strasbourgi székhelyű szervezet.

Tizenöt éves lányt vádol az ügyészség újszülöttje megölésével

Jogtudor - 2024-05-02

- Megölte újszülött gyermekét egy 15 éves lány idén januárban Pécsett, ezért vádat emeltek ellene.A középiskolában tanuló és kollégiumban lakó lány korábbi párkapcsolatából lett terhes, állapotát azonban eltitkolta a környezete elől.

Fél mázsa kábítószert akart forgalomba hozni egy Nógrád vármegyei férfi

...kontra - 2024-05-02

- A Nógrád Vármegyei Főügyészség kábítószer-kereskedelem miatt emelt vádat egy 53 éves szurdokpüspöki férfival szemben, aki a házában a pincétől a padlásig csaknem 50 kilogramm össztömegű, különböző fajtájú kábítószert tartott kereskedelmi céllal - közölte csütörtökön a főügyészség.

Vádat emeltek egy budai sorozatbetörővel szemben

Pro... - 2024-05-02

Vádat emelt a Budapesti II. és III. Kerületi ügyészség egy sorozatbetörővel szemben, aki 2022. és 2023. szeptembere között 13 budai és Buda környéki helyre tört be - közölte a Fővárosi Főügyészség csütörtökön.