hirdetés

Szolnoki Jenő zárszerelés-zárjavítás

Helyszíni kiszállással is

705308768


hirdetés

Kanál Csaba víz-gázszerelő mester

központi fűtésszerelés,dugulás elhárítás

303721427

Kétmilliárd dollárt fektet be a Syngenta a fenntartható mezőgazdaságba

Befektetés - 2019-10-22

- Kétmilliárd dollárt fektet be a Syngenta a fenntartható mezőgazdaságba a következő öt évben - közölte a növényvédőszer- és vetőmaggyártó vállalat kedden.

Európai Bizottság: Horvátország teljesítette a schengeni csatlakozás feltételeit

EU - 2019-10-22

Horvátország teljesítette minden feltételét annak, hogy csatlakozzon a belső határellenőrzés nélküli schengeni övezethez - írta friss értékelésében az Európai Bizottság. A kedden közzétett jelentésben kiemelték, hogy Zágráb minden előírásnak eleget tett, készen áll a schengeni szabályok teljes körű alkalmazására, azonban addig is fenn kell tartania a jelenlegi állapotot, meg kell felelnie a közös normáknak, különösen a külső határok kezelése terén

Az Airbnb egyértelmű szabályozását szorgalmazza az EU-nál Bécs

EU - 2019-10-22

Állásfoglalást nyújtott be a Régiók Európai Bizottságához az osztrák főváros kezdeményezésére több európai nagyváros, ebben a digitális gazdaság átfogó jogi szabályozását és a szabályok betartatását lehetővé tevő, egyértelmű, végrehajtható rendelkezéseket követelnek - tájékoztatta Bécs Külképviseleti Irodája kedden az MTI-t.

Holtan találták az erdélyi Bihar-hegységben az öt napja eltűnt magyar túrázót

Külföld - 2019-10-22

- Holtan találták kedden az erdélyi Bihar-hegységben azt a magyarországi túrázót, akit immár ötödik napja kerestek a romániai hatóságok.

Leonardo da Vinci életmű-kiállítás nyílik a párizsi Louvre-ban

Kiállítások - 2019-10-22

Az előzetes jegyfoglalások alapján már a megnyitó előtt hatalmas közönségsikernek ígérkezik a párizsi Louvre Leonardo da Vinci-kiállítása, amelyet az olasz polihisztor halálának ötszázadik évfordulója alkalmából rendez a világ egyik legjelentősebb múzeuma.

Nem bűncselekmény többé az abortusz Észak-Írországban

Ajánljuk - 2019-10-22

Nem számít bűncselekménynek keddtől az abortusz Észak-Írországban, és a jövő év elejétől az azonos neműek házassága elől is elhárulnak a jogi akadályok.

Az Európai Bizottság költségvetési tervezete tisztázására kérte Franciaországot és Olaszországot

EU - 2019-10-22

A jövő évi költségvetési tervezete tisztázására kérte Franciaországot és Olaszországot kedden az Európai Bizottság. A brüsszeli testület aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy a célszámok jelentősen eltérnek a korábbi vállalásoktól.

Csiky Gergely vígjátékával nyitja meg kapuit a megújult kaposvári színház

Színházak - 2019-10-22

A Vidnyánszky Attila rendezésében megvalósuló Buborékok című vígjáték bemutatójával nyílik meg a csaknem tízmilliárd forintból megújult, kibővített kaposvári Csiky Gergely Színház november 13-án - közölte a teátrum igazgatóhelyettese.

Európai Bizottság: a Juncker-terv 1,1 millió munkahely létrejöttét segítette

- Körülbelül 1,1 millió munkahely létrejöttét segítette és 0,9 százalékkal járult hozzá az Európai Unió bruttó hazai termékének (GDP) növekedéséhez az Európai Stratégiai Beruházási Alap (EFSI) - közölte kedden Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke.

Az osztrák választásokon győztes Sebastian Kurz a Zöldek listavezetőjével koalíciós lehetőségekről tárgyalt

Olvastuk - 2019-10-22

- Három és fél órás tárgyalást folytatott hétfő este a kormánykoalíciós kilátásokról az osztrák Zöldek listavezetőjével, Werner Koglerrel Sebastian Kurz, az ausztriai parlamenti választásokon győztes Osztrák Néppárt (ÖVP) elnöke.