hirdetés

Társasházak kezelése, közös képviselet,20 év gyakorlattal

Hajdu István e.v

06/306451781


hirdetés

Társasházkezelés 20 év tapasztalatával

Profitcsapat Euro Kft


hazkezelo55@gmail.com

Az EU hat hónappal meghosszabbította az Oroszországgal szembeni gazdasági szankciókat

Az Európai Tanács hat hónappal meghosszabbította hétfőn az Oroszország elleni korlátozó intézkedéseket - jelentette be az európai uniós testület közleményben.

Duna House: idén az első félévben az ingatlanpiac éves összevetésben 40 százalékkal jobban teljesített

Ingatlan - 2024-07-22

- A hazai ingatlanpiacon a Duna House (DH) becslése szerint az első félév 61 646 adásvétellel zárult, ami 40 százalékos emelkedés a tavalyi év azonos időszakához képest - közölte a DH hétfőn.

A közlemény idézte Benedikt Károlyt, a Duna House PR- és elemzési vezetőjét, aki elmondta, hogy meghozta a várva várt ingatlanpiaci fellendülést 2024 első fél éve, a megújult otthonteremtési támogatásoknak, a kedvező kamatkörnyezetnek és a gazdasági helyzet javulásának köszönhetően ugyanis jelentősen megugrott az ingatlanvásárlási kedv.

Humanoid robotokat használ a jövő évtől a Tesla

Befektetés - 2024-07-22

) - Saját gyártmányú humanoid robotokat használ majd a jövő évtől az üzemeiben a Tesla, kezdetben kis számban és belső célokra - jelentette be Elon Musk vezérigazgató hétfőn az X üzenetküldő szolgáltatáson.

A Tisza Párt elnökévé választották Magyar Pétert

Belföld - 2024-07-22

A Tisza Párt elnökévé választotta a tisztújító közgyűlés Magyar Pétert.

A párt alelnöke Radnai Márk, a párt operatív vezetője és Tarr Zoltán, az európai parlamenti delegáció vezetője - tették hozzá.

Kábítószer-kereskedelem miatt letartóztattak egy polgári és két prügyi férfit

Kékhírek - 2024-07-22

- Kábítószer-kereskedelem miatt a Debreceni Járásbíróság elrendelte egy polgári és két prügyi férfit letartóztatását pénteken - közölte az ezt megelőző rajtaütési akciót vezető, Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfő reggel.

A kínai jegybank csökkentette az éves alapkamatot és az ötéves kamatlábat

A kínai központi bank történelmi mélypontra, 3,35 százalékra csökkentette az egyéves hitelek referenciakamatát.

Ugyancsak rekordalacsonyra vitte le az ötéves lejáratú hitel kamatát, 3,95 százalékról, 3,85 százalékra.Elemzők azzal számoltak, hogy a jegybank nem változtat a kamatszinten.

BKK: megalapozatlan a Közbeszerzési Döntőbizottság döntése

Jogtudor - 2024-07-22

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerint megalapozatlan a Közbeszerzési Döntőbizottság 200 millió forintos büntetést kirovó határozata, ezért azt közigazgatási perben megtámadja.

Az EU iránymutatásokkal tette világosabbá, hogy milyen jogok illetik meg a légi utasokat

...kontra - 2024-07-22

Az Európai Bizottság felülvizsgált értelmező iránymutatásokat tett közzé hétfőn a légi utasok jogairól, hogy segítse a rendeletek betartását és összehangolását az illetékes nemzeti hatóságok számára.

Csehország 100 ezer lőszert küld Ukrajnának

Ajánljuk - 2024-07-22

Csehország július és augusztus folyamán 100 ezer lőszert küld Ukrajnának - jelentette be Jan Lipavsky cseh külügyminiszter Brüsszelben hétfőn.

Biden visszalépése - Német és belga külügyminiszteri vélemények

Vélemény - 2024-07-22

Annalena Baerbock német külügyminiszter azt mondta: Joe Biden amerikai elnök döntése, hogy lemond újraválasztásáról, azt mutatja, hogy hajlandó hazája érdekeit a sajátjai fölé helyezni.

"Nagyon tisztelem az amerikai elnök döntését" - fogalmazott Baerbock, majd hozzátette: Biden "hihetetlenül sokat tett" a transzatlanti kapcsolatokért, és nem csak elnökségi hivatali ideje alatt, amelyet - mint kiemelte - Oroszország ukrajnai háborúja beárnyékolt.