hirdetés

Társasházak kezelése, közös képviselet,20 év gyakorlattal

Hajdu István e.v

06/306451781


hirdetés

Társasházkezelés 20 év tapasztalatával

Profitcsapat Euro Kft


hazkezelo55@gmail.com

Svéd külügyminiszter: környezeti katasztrófát okozhatnak a tengeri hajózásra alkalmatlan orosz tartályhajók

Fontos - 2024-04-18

- Súlyos környezetpusztítást idézhet elő Oroszország azzal, hogy a tengeri hajózást szabályozó előírásoknak nem megfelelő olajtankereket használ a Balti-tengeren - figyelmeztetett Tobias Billström svéd külügyminiszter a The Guardian című brit napilapnak adott, csütörtökön megjelent interjúban.

Felszámoltak egy szerb-magyar bűnszervezetet Budapesten, 750 millió forintnyi drogot találtak

Pro... - 2024-04-18

- A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) lecsapott egy Budapesten tevékenykedő szerb-magyar bűnszervezetre, 750 millió forintnyi amfetaminolajat, marihuánát, hasist és kokaint találtak több ingatlanban.

A KR NNI azt közölte csütörtökön a police.hu oldalon, hogy 2023 nyara óta folytattak nyomozást egy nemzetközi kábítószer-kereskedő bűnszervezettel szemben.

A nyomozók március 11-én fogtak el egy szerb férfit a Röszke-Horgos határátkelőnél - tették hozzá.

Charles Michel: légvédelmi eszközök átadásával kell erősíteni Ukrajna védelmét

Külföld - 2024-04-18

- Az uniós tagállamok vezetői egyetértettek abban, hogy "sürgősen, légvédelmi eszközök átadásával kell biztosítani Ukrajna védelmének megerősítését", valamint szankciók meghozataláról határoztak Iránnal szemben - tájékoztatott Charles Michel, Európai Tanács elnöke Brüsszelben, az informális uniós csúcsértekezlet első munkanapja után, csütörtökre virradó éjszaka.

Agrometeorológia: visszatérnek az éjszakai talajmenti fagyok

Közérdekű - 2024-04-18

- Marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.

Csehov egyik legismertebb drámájából készül tévéfilm az NFI támogatásával

Olvastuk - 2024-04-18

Televízió és streaming szolgáltatásra készülő filmek gyártásának támogatásáról döntött a Nemzeti Filmintézet (NFI).

Rekordmagas szinten a csehországi személyautó-gyártás

Az első negyedévben éves szinten 11,5 százalékkal 394 443 darabra nőtt a személyautó-gyártás Csehországban - közölte a cseh autóipari szövetség csütörtökön Prágában. A közlemény szerint ez az eddigi legmagasabb első negyedévi termelési adat.

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Helyi - 2024-04-18

- Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

Pántya József, az Építési és Közlekedési Minisztérium útépítésekért felelős helyettes államtitkára emlékeztetett rá, hogy novemberben adták át az M35-ös autópályát a debreceni észak-nyugati ipari övezettel összekötő két kilométeres útszakaszt, most újabb több mint 2 kilométeres szakasz készült el bruttó 4,2 milliárd forintos, hazai forrásból finanszírozott beruházással.

Emelkedett a 3, 5 és 10 éves államkötvények aukciós átlaghozama

Pénzügyek - 2024-04-18

A meghirdetett mennyiségnél 20 milliárd forinttal nagyobb összegben, 50 milliárd forintért értékesített 3, 5 és 10 éves lejáratú államkötvényeket, emelkedő átlaghozam mellett csütörtöki aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).

A Bosch csoport növelte árbevételét és eredményét 2023-ban

Befektetés - 2024-04-18

A Bosch csoport 2023-ban növelte árbevételét és eredményét, sikeresen folytatja növekedési stratégiáját - emelte ki csütörtökön Stefan Hartung, a Robert Bosch GmbH igazgatóságának elnöke a vállalat éves eredményeit ismertetve.

Késekkel felfegyverkezett bűnözőt fogtak el a Szent Péter téren

...kontra - 2024-04-18

Késekkel felfegyverkezett férfi próbált elvegyülni a tömegben a Szent Péter téren a pápai audiencia alatt, akiről kiderült, hogy New York állam egyik veszélyes, körözött bűnözője, valamint az ukrajnai frontot is megjárta - hozták nyilvánosságra az olasz hatóságok csütörtökön.