hirdetés

Szolnoki Jenő zárszerelés-zárjavítás

Helyszíni kiszállással is

705308768


hirdetés

Kanál Csaba víz-gázszerelő mester

központi fűtésszerelés,dugulás elhárítás

303721427

Brexit - Deloitte: az online vásárlókat is meglepetések érhetik

Fontos - 2019-02-22

- Komoly meglepetéseket hozhat a Brexit azok számára, akik az Egyesült Királyságból rendelnek terméket az interneten keresztül, mivel jelentősen nőhetnek a költségek és az adminisztratív tennivalók is - hívja fel a figyelmet a Deloitte. Jelenleg, ha egy brit webshopból vásárol valaki, legtöbbször az ottani, 20 százalékos áfára kell számítania a vételárban. Ha ezt kifizette, és megérkezett Magyarországra az áru, nincs más dolga.

Az Alkotmánybírósághoz fordult az ellenzék a földforgalmi törvény módosítása miatt

Harangozó Gábor, az MSZP elnökségi tagja Budapesten, az Ab I. kerületi épülete előtt tartott sajtótájékoztatón úgy értékelt: a Fidesz nemcsak a munkásokat akarja rabszolgasorba kényszeríteni, hanem a vidéken élő embereket is kiszolgáltatott helyzetbe akarja hozni.

Hozzátette: a földforgalmi törvény december 12-i módosításával 1,5 millió tulajdonos földjét értékelték le.

Csökkent a méhnyakrákért felelős HPV két típusának előfordulása a HPV-oltás megjelenése után

Egészségügy - 2019-02-22

Csökkent a humán papillomavírus (HPV) méhnyakrákért is felelős két típusának előfordulása azóta, hogy 2006 óta oltással lehet megelőzni a betegség kialakulását, a HPV 16-os és 18-as típusa azóta kisebb arányban okozott a méhnyakrákot - állapították meg amerikai kutatók tízezer nő biopsziáit elemezve.

Dobrev Klára vezeti a DK EP-listáját

Belföld - 2019-02-22

A döntést a DK ügyvezető alelnöke és EP-képviselője jelentette be pénteki budapesti sajtótájékoztatóján. Molnár Csaba kérdésre közölte: Dobrev Klára (Gyurcsány Ferenc pártelnök felesége) a DK alapító tagja, és soha nem volt kérdéses, hogy alkalmas a politikusi szerepre.

Iohannis az alkotmánybíróságon támadta meg az idei román állami költségvetést

Vélemény - 2019-02-22

- Klaus Iohannis román államelnök pénteken bejelentette, hogy az alkotmánybíróságon támadja meg az állami költségvetést, amelyet újfent élesen bírált.

A német zöldpárt vezetője a Fidesz kizárására szólította fel az Európai Néppártot

Külföld - 2019-02-22

A legújabb magyar kormányzati plakátkampánnyal összefüggésben a német Zöldek vezetője arra szólította fel pénteken Manfred Webert, az Európai Néppárt (EPP) frakcióvezetőjét és csúcsjelöltjét a tavaszi EP-választáson, hogy zárják ki a néppártból a nagyobbik magyar kormánypártot.

Annalena Baerbock a düsseldorfi Rheinische Post című regionális lapnak adott nyilatkozatában arra az álláspontra helyezkedett, hogy a plakátkampány rágalmakat fogalmaz meg az Európai Unióval és Jean-Claude Junckerrel, az Európai Bizottság elnökével szemben, és méltatlan egy európai kormányzó párthoz.

Zárkatársukat zsaroló fogvatartottakat ítélt el a Balassagyarmati Törvényszék

Jogtudor - 2019-02-22

- Zárkatársukat zsaroló fogvatartottak ügyében hozott ítéletet a Balassagyarmati Törvényszék; a korábbi, elsőfokú ítéletet az ügyészség fellebbezésére súlyosbítva, mindkét vádlottra három év nyolc hónap fegyházbüntetést szabott ki.

A cukrozott italokra kivetett adók nyomán felére csökkent fogyasztásuk Kaliforniában

- Ötvenkét százalékkal csökkent a cukrozott üdítők fogyasztása három év alatt Kalifornia államban, ahol 2015-ben vezették be az egészséget károsító italok megadóztatását - derítették ki a Kaliforniai Egyetem kutatói.

Több kilogramm kábítószert foglaltak le a rendőrök több településen

Olvastuk - 2019-02-22

Több kilogramm drogot foglaltak le a rendőrök egy kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított bűnbandánál - közölte a rendőrség pénteken honlapján.

Amerikai sajtó: az Egyesült Államok kanadai nagykövete a legesélyesebb az ENSZ-nagyköveti posztra

Pro... - 2019-02-22

Amerikai sajtójelentések szerint Kelly Craft, Kanadában akkreditált amerikai nagykövet a legesélyesebb arra, hogy az Egyesült Államok következő ENSZ-nagykövete legyen.