Újra itt a Szabadfogású Számítógép Verseny

Kultúra - 2008-09-23

Számítógéppel készített újszerű ötleteiket, kreatív megoldásaikat mutathatják meg a 19. életévüket még be nem töltött fiatalok a <19 Szabadfogású Számítógép Versenyen. A verseny lényege, hogy a fiatalok számítógéppel készített munkát: ötletes, akár humorral fűszerezett alkotást nyújtsanak be, mely lehet kép, rajz, videó, animáció, honlap, játék, zene, szoftver, hardver, kiegészítő alkalmazás, vagy informatikai megoldás.

A hatodik alkalommal megrendezett megmérettetésen a szakmai zsűrit képző-, videó- és zeneművészek, informatikusok és tanárok alkotják. Az általuk kiválasztott legjobb húsz művet december 5. és 14. között tekinthetik meg az érdeklődők a Deák téren, a Design Terminálban rendezett kiállításon.

Pályázni csapatban és egyénileg is lehet, egy fő pedig akár több csoport tagjaként is regisztráltathatja magát. A pályaműveket október 13-ig kell eljuttatni a C3 Kulturális és Kommunikációs Központhoz (Budapest, Szpáhi utca 20.), melyek a postai út mellett online is feltölthetők a honlapra (http://verseny.c3.hu/2008/). Az oldalon az egyéb információk mellett a jelentkezéshez szükséges űrlapot is megtalálhatják az érdeklődők. A pályázatokat október 13-ig kell elküldeni.

 

Az értékes nyereményeket december 5-én adják át a legjobbaknak.

(www.edupress.hu)