DVSC-TEVA: második helyen, öt pontra a listavezetőtől      

Sport - 2006-12-11

A mérkőzés előtt Sandro Tomicot és  Ronald Habit búcsúztatta el a DVSC-TEVA vezetése, és a hazai drukkerhad: a klub  nem hosszabbította meg a játékosok év végén lejáró szerződését. A Loki leigazolta a 22 éves francia-kameruni csatárt, Jimmy Tchanát, aki három tesztmérkőzésen ötször volt eredményes; a bajnokcsapat vezetősége négyéves szerződést kötött a fiatal játékossal.

 Az esztendő utolsó mérkőzésén, a Borsodi Liga 17. fordulójában a Loki a Paks együttesét látta vendégül az Oláh Gábor utcai stadionban. Az első félidőben a hazai piros-fehérek mezőnyfölényben játszottak, ám ez meddőnek bizonyult, mivel igazán nagy lehetőséget nem tudtak kialakítani a vendégek kapuja előtt. Az első játékrészben hiába nyomott a Debrecen, a kialakított ziccerek tekintetében egyformán teljesített a két alakulat.

A  Loki annyira nyomott a második félidőben, hogy a vendégek alig jutottak át a félpályán. A hajdúságiak játékában rengeteg volt a pontatlanság. Egészen a 85. percig őrizte hibátlanul a kapuját a paksi hálóőr, amikor a csereként pályára lépett Szatmári Csaba beívelése után Sidibe fejjel tálalt Leo elé, aki közelről bevágta a labdát a kapu közepébe.

 

DVSC-TEVA–Paksi SE 1–0 (0–0)

Debrecen, 7000 néző. Vezette: Arany (Vígh T., Viszokai)

DVSC-TEVA: Csernyánszki – Bernáth, Virág (Dzsudzsák a 46.), Vukmir (Mészáros a 46.), Halmosi (Szatmári 74.) – Dombi, Kiss, Sándor, Leandro – Zsolnai, Sidibe.

Paks: Kovács – Molnár, Benedeczki (Varga a 87.), Salamon, Barics (Tóth P. 31.) – Kiss, Tamási, Horváth, Mészáros Baló (Belényesi 51.) – Buzás.

Gólszerző: Leandro (85.).

Sárga lap: Vukmir (8.), Baló (11.), Tóth P. (63.), Leandro (89.), Buzas (90.), Kiss (93.).