Edzőváltás nélkül állna talpra a Loki

Sport - 2006-11-07

Szima Gábor, a Borsodi Ligában bukdácsoló DVSC tulajdonosa nem gondolkodik a cseh Miroslav Beranek leváltásában.

Miroslav Beranek

Az elmúlt hetek gyengébb szereplése után egyre többször hallani arról, hogy a Debrecen vezetősége elégedetlen az ősz folyamán kinevezett szakmai stáb munkájával, ezért újabb edzőváltást fontolgat. Az Újpest elleni hazai vereséggel a gárda leszakadt az élbolytól, ennek ellenére Szima Gábor elnök-tulajdonos szerint szó sincs arról, hogy a vezetőség ne bízna meg Miroslav Beranek vezetőedzőben.

- Nem vagyunk csúcsformában, aminek sok összetevője van, de a DVSC vezetői nem gondolkodnak edzőváltáson – nyilatkozta a DVSC hivatalos honlapján Szima. – Két bajnoki cím után nem úgy szerepel a gárda, ahogy a szurkolók elvárnák, de ez a csapat van olyan erős, hogy talpra álljon.

 

A cseh vezetőedző a hétfő esti találkozó után elismerte, hogy együttese az eddigi legrosszabb teljesítményét produkálta, mióta ő irányítja a szakmai munkát.

- A legrosszabb mérkőzésünk volt, amióta itt vagyok. Rengeteg nagy egyéni hibát vétettünk már az első félidőben is, és csak a szerencsén múlott, hogy nem szerzett vezetést az ellenfél. Mindenben tudásunk alatt teljesítettünk, agresszivitásban és mentálisan is jobb volt az Újpest. Természetesen el kell beszélgetnünk a játékosokkal, mert a hozzáálláson változtatni kell – értékelt a tréner. (forrás: SamsungSport)

 

Kapcsolódó anyag:

Az Újpest könnyen verte a Debrecent