Egyelőre három  Vadkakassal kevesebb

Sport - 2006-12-24

Amint arra számítani lehetett:  hónapok óta pénz nélkül játszó, pénzükre váró játékosokkal, az előzetesen ígért határidőig sem állt szóba senki sem,  ezért többen is úgy döntöttek, nem várnak tovább, hanem odébbállnak. A cseh Nymburk csapatához távozó Milos Mirkovics után csütörtökön két magyar válogatott játékos, az irányító Fodor Márton és a hátvéd Molnár András lépett.

Fodor Marci hazatért Körmendre

 

 Szóban már megállapodott Fodor Marci a Lami-Véd Körmenddel és hivatalosan is felmondott a Debreceni Vadkakasoknál, ám csak a papírjai kiadása után írja alá a 2008 nyaráig szóló szerződést nevelőegyesületével. Marci december 27-én kapcsolódik be a piros-feketék felkészülésébe és reményeink szerint január 7-én már a Lami-Véd Körmend mezében lép pályára a Paksi Atomerőmű csapata ellen. Fodor Márton után egyébként nagy volt a kereslet, 4 klub tett ajánlatot neki az elmúlt napokban, a fiatal, válogatott irányító végül szülővárosa csapatát választotta.

 

Molnár András: Szolnok

 

 

   Leginkább hat játékossal küzdötte végig az elmúlt 12 mérkőzést a Szolnoki Olaj kosárlabdacsapata. Ennek ellenére második helyen várja a januári folytatást a társaság. A legfrissebb hír szerint egy új játékossal bővül majd a szolnoki keret.

 

Mint azt dr. Nyerges Zsolt klubelnök elmondta, megegyeztek Molnár Andrással, a Debreceni Vadkakasok hátvéd-bedobójával. A 23 éves, 195 cm magas játékos pályafutása Szegeden kezdődött, majd a MAFC és legutóbb a Debrecen csapatában szerepelt. Sőt az Eb-középdöntőkben a felnőtt válogatottban is bemutatkozott.