Elindult a DVSC-TEVA Törökországba

Sport - 2009-02-02

Február 2-án, reggel 8 órakor az Oláh Gábor utcai stadion öltözőjénél találkoztak a DVSC-TEVA csapatának tagjai, akik a bepakolás, majd a reggeli után elindultak Ferihegyre. A repülőgép a tervek szerint 13.45-kor száll fel és Isztambulban landol, majd egy másik gép Antalyába szállítja a Lokit, onnan pedig busz viszi a társaságot Belekbe. A szálláshely a már jól bevált ötcsillagos Hotel Arcadia lesz.

A szakmai stáb (Herczeg András, Zoran Szpisljak, Bücs Zsolt, Mező József) mellett a rehabilitációs edző, Dankó Mihály; a gyúró, Nagy István; az orvos, Dr. Dézsi Zoltán; a szertáros, Csarnai Norbert és 27 játékos (Bernáth Csaba, Bíró Péter, Bozsidar Csoszics, Czvitkovics Péter, Demjén Gábor, Dombi Tibor, Fodor Marcell, Huszák Tamás, Igor Bogdanovics, Katona Attila, Kerekes Zsombor, Kiss Zoltán, Komlósi Ádám, Leandro, Mészáros Norbert, Nagy Róbert, Nagy Zoltán, Oláh Lóránt, Omagbemi Dudu, Rezes László, Rudolf Gergely, Szakály Péter, Szűcs István, Varga József, Verpecz istván, Vinicius Galvao, Vukasin Polekszics) utazik az edzőtáborba, ahol 10 napig készül majd a gárda.

 

Ez idő alatt négy felkészülési mérkőzést játszik: február 5-én az osztrák Sturm Graz, 7-én a cseh első ligás Tescoma Zlin lesz az ellenfél, míg 9-én a szlovák élvonalban szereplő Besztercebánya (FC Banská Bystrica) ellen mérkőznek meg Oláhék. Zárásként, 11-én pedig - a tervek szerint - jön az UEFA-kupa győztes Zenit elleni találkozó.

 

Két labdarúgó, Rudolf Gergely és Varga József már 8-án visszatér, hiszen  a támadónak a felnőtt nemzeti csapat tagjaként Izraelben lesz jelenése, ahol február 11-én barátságos mérkőzésre kerül sor, míg ugyanezen a napon Varga József az U20-as válogatottal Paviában szerepel a vendéglátó olaszok elleni Alpok-Adria Kupa találkozón.