Futsal Eb: 2000 jegy már elkelt a döntőre

Sport - 2009-12-13

Kétezer belépőt már értékesítettek a januári, magyarországi futsal Európa-bajnokság Debrecenben sorra kerülő döntőjére, miközben a magyar válogatott csoportmérkőzéseire már több mint ötezer jegy elkelt. A nemzeti csapat Azerbajdzsán elleni nyitómeccse és a Csehország elleni csoporttalálkozója mellett az egyes helyszínekre szóló bérletek a legkelendőbbek, ezért a létesítményekben újabb szektorokat kellett megnyitni.

Az egyenes kieséses szakaszt szintén nagy érdeklődés övezi, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) tájékoztatása szerint ugyanis majdnem minden összecsapásra lefoglalták már a belépőkharmadát.Jegyek és a kedvezményes bérletek továbbra is kaphatók a www.futsaleurotickets.com honlapon, illetve országszerte az Ibusz-kirendeltségekben.

 

A jegyértékesítési pontok a héten bővültek Debrecenben a Kölcsey Központtal, az Apolló mozival és a belvárosi Tourinform irodával. A jövő héttől a mérkőzések helyszínén, a Papp László Budapest Sportaréna és a Főnix Csarnok jegypénztáraiban is megvásárolhatóak lesznek a tikettek.A kontinensbajnokság mérkőzései január 19. és 30. között Budapesten és Debrecenben lesznek.