Gyenge a Loki-játékosok erőnléte

Sport - 2006-11-17

Miroslav Beránek vezetőedző szerint a Debrecen játékosainak nem megfelelő az erőnléte. A cseh szakvezető kemény nyári alapozást ígér.

A hétvégi REAC elleni mérkőzésen megtört a DVSC-TEVA rossz sorozata és hosszú idő után győzelemnek örülhettek a Loki-szurkolók. A debreceni vezetők szerint nem játszott igazán jól a Loki, ám az eredményesség ezúttal kompenzálta a szép játék hiányát és az erőnlétét, amit több felől hangoztatnak manapság a debreceniekkel kapcsolatban.

- Nem tudom, hogy a szerdai kupameccsek okozták-e, de nem a szokásos edzéseket végeztük múlt héten. A rossz erőnlétbe belejátszik, hogy sajnos a nyár elején kevés volt a felkészülés, emiatt most egy kicsit kipukkadt a csapat, és sok minden rosszul sült el nekünk – mondta a DTV-nek Zsolnai Róbert.

 

Ezen a héten többször, egészen pontosan öt nap alatt hét alkalommal vezényel gyakorlást a cseh mester, Miroslav Beranek (a képen), aki szerint eddig a kupameccsek miatt nem tudtak eleget edzeni, emellett hozzátette: a fizikális alapokat amúgy sem szezon közben kell lerakni.

- Ami a csapat fizikális állapotát illeti, nyáron, az alapozás alatt kellett volna a játékosoknak megszerezni a szükséges kondíciót. Én annyit ígérhetek, télen kemény felkészülés vár a csapatra – nyilatkozta a Debrecen Televíziónak Miroslav Beránek vezetőedző.

 

A téli alapozásig még négy bajnoki mérkőzés vár a DVSC-TEVA-ra. A hétvégén mindjárt a bajnoki tabella második helyezettje látogat az Oláh Gábor utcára. A ZTE elleni rangadó lesz mellesleg a Loki ezredik NB I-es találkozója. (forrás: SamsungSport/dvsc.hu)