Kedves debreceni Atléták!

Sport - 2009-07-31

2009. május 12-én egy sportbaráti összejövetel alkalmából az alábbi személyek elhatároztuk, hogy KÖZÖSEN próbálunk tenni szeretett sportágunkért, Debrecen Atlétikájáért. Ennek érdekében megalapítottuk a DAF-ot, a Debreceni Atlétabarátok Fórumát.

A DAF tagjai között található, olimpikon, sokszoros országos bajnokok, sokszoros válogatottak, országos csúcstartók, és ma is aktívan versenyző szenior ATLÉTÁK.

Céljainkat, szándékainkat az alábbi Küldetésnyilatkozat-ban foglaltuk össze:

 

Célunk, szeretett sportágunk, az atlétika népszerűsítése, eredményességének elősegítése minden lehetséges módon. Célunk továbbá a debreceni atléták érdekeinek védelme, eredményeik méltatása és ezek ismertetése Debrecen és az Ország sportszerető közönségével.

Debrecen atlétikáját érintő kérdésekről véleményt alkotunk, és ha úgy gondoljuk, hogy szükséges, ezt nyilvánosságra hozzuk, a döntéshozókkal ismertetjük. Mindezen tevékenységünket részrehajlás nélkül, a maximális korrektségre törekedve, önzetlenül, ellenszolgáltatás nélkül, kívánjuk folytatni az atlétika, és ezen belül különösen a debreceni atlétika felvirágoztatása érdekében.

 

Hamarosan elkészül a Honlapunk, valamint kiadunk egy ingyenes színes Újságot, Debreceni Atlétabarátok Fóruma címmel, melynek várható megjelenési ideje 2009. szeptember.

 

Dr. Aradi János  -  Áts László  -  Bodó Béla  -  Cseke István  -  Filep Ernő Csaba 

Garda Árpád  -  Hajdú Károly  -  Jurth Gyula  -  Lázár Magdolna  -  Ónadi Imre

Pusztai Árpád  -  K. Szabó Gábor  -  Varga Gábor  -  Zelei Zsolt      

 

Debrecen, 2009. augusztus 1.                                                            

A DAF alapító tagjai