Nem lesz Debrecenben  következő meccs?

Sport - 2009-07-20

Megjött az UEFA-tól az értesítés: több nemzetközi találkozót nem rendezhetnek az Oláh Gábor utcai stadionban. A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség olasz ellenőre már a Kalmar meccs előtt is elégedetlen volt a látottakkal. Feljegyzései eljutottak a legfőbb illetékesekhez, akik döntöttek: nincs több nemzetközi meccs Debrecenben.

Mindez azt jelenti, hogy ha a Loki továbbjut a Kalmaron, akkor a Wislával vagy a Levadiával Budapesten, a Puskás Ferenc-stadionban kell játszania.

Hétfőn egy úgynevezett méltányossági kérelmet írnak a klub vezetői.  

"Korábban is volt már erre példa, és meg tudtuk oldani valahogy. Emlékezhetnek szurkolóink, hogy a Hajduk Split és a Bruges elleni mérkőzést is megrendezhettük, éppen azért, mert az UEFA figyelembe vette a kérésünket. Bízom benne, ezúttal is így lesz, és itthon tudjuk játszani a találkozót. Természetesen azokat a hiányosságokat, amelyek felmerültek, igyekszünk pótolni, kijavítani, legalábbis megpróbáljuk. Persze ne felejtsük el, hogy vár még ránk egy nagyon nehéz összecsapás Kalmarban, előbb azon kell sikeresen túljutunk. Ha a harmadik körbe kerülünk, biztos vagyok benne, elérjük célunkat, és megengedik, hogy Debrecenben legyen a meccs."-nyilatkozta Szilágyi Sándor klubvezető a loki honlapján