Sidibe triplázott: DVSC-TEVA - Fehérvár FC 3-1 (1-0) 

Sport - 2006-10-01

Sándor Tamást a 82. percben kiállította Vad II István játékvezető, de a Loki sikerét így sem fenyegette veszély. A DVSC-TEVA csatára, Sidibe mesterhármassal bizonyította formáját.

Negyedóra elteltével már vezetett a Debrecen, Kiss Zoltán jobb oldali beadása után Ibrahim Sidibe (fotó) bólintott közelről a kapuba, majd a folytatásban is támadásban maradt Miroslav Beránek csapata, igaz a rohamok csak körülbelül 30 percig tartottak. Az első félidő hátralévő részében kicsit leült a játék, így 1-0-ás hazai előny állt az eredményjelzőn a szünetben.

 

A második játékrész elején ismét Sidibe volt jókor jó helyen, a szenegáli csatár ezúttal Bojan Bronovic bal oldalról betekert labdáját fejelte 3 méterről Sebők Zsolt kapujába. Hogy túlságosan ne nyugodhassanak meg a Loki futballistái és szurkolói, arról Sitku Illés gondoskodott, a fehérvári támadó Csizmadia Csaba lövésébe ért bele gólt érően ballal, 2-1.

A 82. percben újabb esélyhez jutottak a vendégek, Sándor Tamás kiállítása miatt ugyanis tíz emberre fogyatkozott a DVSC. Egyenlítés helyett azonban újból Sidibe érkezett az utolsó pillanatokban, az ezen az estén sziporkázó csatár ezúttal lábbal volt eredményes, ziccerben lőtte el a labdát Sebők lábai között, és beállította a végeredményt.

 

Borsodi Liga, 8. forduló:

 

Debreceni VSC-Fehérvár FC 3-1 (1-0)

Debrecen, 7000 néző. Vezette: Vad II I.

Gól: Sidibe (16, 51, 90.) ill. Sitku (61.)

Kiállítva: Sándor Tamás

DVSC: Csernyánszki - Bernáth, Vukmir, Komlósi, Leandro - Halmosi, Kiss Z., Sándor T., Dzsudzsák (Virág, 84.) - Brnovic (Zsolnai, 79.), Sidibe

Fehérvár: Sebők Zs. - Csizmadia, Fehér Zs., Kuttor, Mohl - Lattenstein (Terjék, 53.), Györök (Dvéri, 46.), Farkas B., Schwarcz - Alumona (Horváth F., 73.),