Úszó klasszisaink Debrecenbe költöznek

Sport - 2006-11-10

Pénteken a debreceni uszodában kezdetét veszi a rövidpályás országos úszó-bajnokság. A hétvégére Kovács Ágnes kivételével az összes hazai klasszis a cívis városba költözik.

Kiss László szerint minden Debrecenben adott ahhoz, hogy egy sikeres rendezvény legyen a hétvégi országos rövidpályás úszó-bajnokság. A szövetségi kapitány elsősorban a mostanság nem túl eredményes Gyurta Dánieltől vár sokat.

 

- Sok országos és egyéni csúcsra számítok, és arra, hogy a jövő évi rövidpályás úszó EB-re átépített debreceni uszoda jelesre vizsgázik - mondta a kapitány.

 

A viadalon az olimpiai bajnok Kovács Ágnesen kívül a honi úszóélet összes kiválósága jelen lesz. A névsor igen illusztris: Cseh László (a képen), a Verrasztó testvérek, Jakabos Zsuzsannát, Hosszú Katinka, valamint az imént említett Gyurta Dániel is rajthoz áll.

 

A szervezők rengeteg nézőt várnak a csodálatos debreceni uszodába, ahol minden reggel 9-kor kezdődnek majd a selejtezők. A döntőkre pénteken és szombaton 17 órakor, míg vasárnap 16 órakor kerül sor. (forrás: SamsungSport)