Bence: Gyurcsány nem bírja tartani a száját

Vélemény - 2006-09-24

Gyurcsány leleplezte , hogy ténylegesen mást tettek, mint amit a legtöbb ember várt. Erre nem válasz az, hogy „úgyis mindenki tudta.” Ha mindenki tudta volna, nem választották volna meg - mutatott rá a filozófus. A beszéd, és annak tartalma miatt kell mennie

\"Gyurcsány Ferencről kiderült, hogy nem bírja tartani a száját. Ráadásul újabb és újabb kínos dolgokat mond, egyre gyakrabban\" - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Bence György. A filozófus szerint a miniszterelnök a beszéd nyilvánosságra kerülése óta percenként ad egy interjút, és mindegyikben van valami, ami kínos a maga és a pártja szempontjából. Pedig az emberek most nagyon figyelnek.

Bence külön kitért arra, hogy beszél Gyurcsány saját táboráról. Semmilyen csoportról nem lehet ezen a hangon beszélni, hogy „mindannyian hülyék vagytok egytől egyig, hogy korruptak, alkalmatlanok vagytok, hogy csak azért vagytok politikusok, mert már elfelejtettek autót fényezni\', - idézte a miniszterelnököt a filozófus. .

„A tüntetésekben önmagukban semmi rossz nincs. Ha a kormány ilyen kemény dolgokat csinál, ráadásul ilyen durva formában, és úgy, hogy korábban az ellenkezőjét ígéri, akkor várható, hogy békés, véleménynyilvánító, nyomásgyakorló demonstrációkra kerül sor. Ez a demokrácia természetes megnyilvánulása\". mutatott rá Bence György.

(HVG.hu)