hirdetés

Társasházak kezelése, közös képviselet,20 év gyakorlattal

Hajdu István e.v

06/306451781


hirdetés

Társasházkezelés 20 év tapasztalatával

Profitcsapat Euro Kft


hazkezelo55@gmail.com

A jemeni húszik drónnal támadtak Tel-Avivra, áldozatok

- A húszi lázadók Jemenből drónnal támadtak Tel-Aviv központjára péntek hajnalban, a repülő szerkezet az izraeli mentőszolgálat közlése szerint megölt egy embert és megsebesített tízet.

A drón a belvárosban, a Ben Jehúda és a Sálóm Aléhem utca kereszteződésének környékén, az Egyesült Államok nagykövetségének közelében csapódott be hajnali három óra körül. A halálos áldozat egy 50 év körüli férfi, hárman a repeszek miatt, egy negyedik áldozat pedig a drón becsapódása miatt sebesült meg, a többiek kisebb sebesüléseket szenvedtek.

Garázdaság gyanúja miatt folyik eljárás a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás ügyében

Ajánljuk - 2024-07-19

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán; a nyomozók kétséget kizáróan beazonosították az elkövető kilétét, a férfi jelenleg külföldön tartózkodik - tudatta a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu honlapon.

Az EU sürgősségi pénzügyi támogatásról, valamint a helyreállítás elveiről állapodott meg a Palesztin Hatósággal

Pénzügyek - 2024-07-19

- Az Európai Bizottság és a Palesztin Hatóság szándéknyilatkozatot írt alá pénteken, amelyben stratégiát határoznak meg a Gázai övezet helyreállításának elveire vonatkozóan, valamint sürgősségi pénzügyi támogatást biztosítanak a palesztin gazdaság költségvetési helyzetének kezelésére.

Július végén kezdődik a Thealter független színházi fesztivál Szegeden

Színházak - 2024-07-19

A jól ismert fellépők mellett új formációkkal, fiatalokból szerveződő csapatokkal is találkozhat a közönség a Thealter független színházi fesztiválon, amely július 27-én kezdődik Szegeden.

Strandolás közben csapták be zalai áldozatukat telefonos csalók

Kékhírek - 2024-07-19

- Strandolás közben hívták fel, majd órákon át vonalban maradva közel 19 millió forintot loptak el telefonos csalók egy keszthelyi nőtől - közölte a police.hu oldalon pénteken a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Eurostat: ismét emelkedett a menedékjog iránti kérelmek száma az EU-ban

EU - 2024-07-19

Áprilisban az előző év azonos hónapjához képest 12 százalékkal több, 76 695 nem uniós állampolgár nyújtott be első alkalommal nemzetközi védelem iránti kérelmet az Európai Unió valamely tagállamában, az adat emellett mintegy háromezerrel haladja meg a márciusi számokat - közölte az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat pénteken.

Letartóztatták az Eperjeskén történt gyilkosság gyanúsítottját

Kékhírek - 2024-07-19

Letartóztatták a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Eperjeskén történt gyilkosság gyanúsítottját, aki megölt egy férfit, egy nőt pedig úgy megvert, hogy az súlyos, életveszélyes sérülésekkel került kórházba.

MOKK: gyakran kérnek egyoldalú kötelezettségvállaló nyilatkozatot a bérbeadók

Jogtudor - 2024-07-19

A felvételi ponthatárok kihirdetésével ismét kezdetét veszi a lakáskeresési roham az egyetemi városokban. A bérbeadók jellemzően két- vagy háromhavi kaucióval biztosítják be magukat arra az esetre, ha a bérlőnek tartozása keletkezik vagy kárt tesz az ingatlanban.

Ugyanakkor probléma esetén az számít leginkább, hogy készült-e közjegyzői okirat, amely nélkül csak hosszú és költséges pereskedéssel tudják a bérbeadók az igényünket érvényesíteni - hívta fel a figyelmet pénteken kiadott ismeretterjesztő írásában aMagyar Országos Közjegyzői Kamara (MOKK).

Budapest Airport: a Liszt Ferenc-repülőteret is érinti a globális informatikai hiba

Olvastuk - 2024-07-19

Globális informatikai hiba miatt több légitársaság utasfelvételre használt rendszere leállt, ezért járatkésésekre, torlódásra és jelentősen megnövekedett várakozási időre kell számítani a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren - közölte a Budapest Airport pénteken.

Állatkínzás miatt indult eljárás egy Pest vármegyei nő ellen

...kontra - 2024-07-19

Állatkínzás bűntett miatt indult eljárás egy 35 éves Pest vármegyei nő ellen, aki sanyarú körülmények között tartott több kutyát a Fejér vármegyei Perkátán, egy szőlőhegyi ingatlanban.