hirdetés

Társasházak kezelése, közös képviselet,20 év gyakorlattal

Hajdu István e.v

06/306451781


hirdetés

Társasházkezelés 20 év tapasztalatával

Profitcsapat Euro Kft


hazkezelo55@gmail.com

Gazdaság-ingatlan Duna House: a főváros hét kerületében millió fölé emelkedett a négyzetméterár

Ingatlan - 2024-05-10

A főváros hét kerületében millió fölé emelkedett a négyzetméterár - összegezte pénteki elemzésében a Duna House.

Saját értékesítési adatai alapján az ingatlanos cég ismertette: Budapesten az összes értékesített használt ingatlan 80 százaléka téglalakás volt az idén, a vevők a tavalyi évhez képest 2 százalékos áremelkedés után, átlagosan 992 ezer forintos négyzetméteráron, 56,7 millió forint ráfordításával juthattak saját, 57 négyzetméter alapterületű otthonhoz.

Izraeli miniszterelnök: ha kell, egyedül is harcolunk

Vélemény - 2024-05-10

Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök bejelentette csütörtök este, hogy "ha Izraelnek egyedül kell helytállnia, akkor egyedül fog helytállni", válaszul Joe Biden amerikai elnök fegyverküldeményeket befagyasztó döntésére.

Megszavazta az orosz alsóház Mihail Misusztyin miniszterelnöki kinevezését

Külföld - 2024-05-10

Megszavazta az orosz parlament alsóháza pénteken Mihail Misusztyin miniszterelnöki kinevezését, amelyet Vlagyimir Putyin elnök már alá is írt.

Hat előadással várja a közönséget a Pécsi Nyári Színház

Kultúra - 2024-05-10

Hat produkciót - köztük két vígjátékokat és zenés előadásokat - tekinthet meg a Pécsi Nyári Színház közönsége a baranyai vármegyeszékhelyen július 9. és 28. között

Július 9-én visszatérő vendég nyitja a programsorozatot egy világhírű klasszikussal: a Művész Színház a Jövőre veled, ugyanitt című vígjátékkal érkezik Egyházi Géza és Fogarassy Bernadett előadásában, Márton András Jászai-díjas művész rendezésében.

Illegális bevándorlás - Brit Munkáspárt: a ruandai áttelepítés helyett terrorellenes módszerekkel kell megállítani a csónakokat

Külföld - 2024-05-10

- A brit Munkáspárt vezetője szerint a Nagy-Britanniába illegálisan érkező menedékkérők ruandai áttelepítése helyett terrorellenes módszerekkel kell megakadályozni, hogy az embercsempészek útnak indíthassák az európai kontinensről a határsértőket szállító csónakokat.

Egymilliárd forintos kárt okozó bűnszervezet tagjai ellen indult eljárás

...kontra - 2024-05-10

A költségvetésnek több mint egymilliárd forintos kárt okozó bűnszervezet tagjai ellen indult eljárás, az ügyészség hat gyanúsított letartóztatását indítványozta - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője pénteken az MTI-t.

Saághy Flóra közölte, a megalapozott gyanú szerint a 2020-ban létrehozott bűnszervezet többszintű céghálót működtetett annak érdekében, hogy fiktív számlák kiállításával a szolgáltatásaikat igénybe vevő vállalkozásoknak segítséget nyújtsanak a költségvetés megkárosításában.

Másfélmillió szál hamis cigarettát találtak a pénzügyőrök Nyíregyházán

Pro... - 2024-05-10

Cigarettahamisítókra csapott le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV): másfélmillió szál hamisított cigarettát találtak és foglaltak le Nyíregyházán. Az ügy három gyanúsítottját a Nyíregyházi Járásbíróság letartóztatta.

Puccini művei szerepelnek a Szegedi Szabadtéri Játékok Ajándékkoncertjén

Kultúra - 2024-05-10

Giacomo Puccini népszerű dallamai csendülnek fel a Szegedi Szabadtéri Játékok és a Szegedi Szimfonikus Zenekar idei ajándékkoncertjén.

Szent Iván éjjelén, június 24-én rendezik meg a szegedi komolyzenei élet egyik legnépszerűbb, kiemelt eseményét, a Szegedi Szimfonikus Zenekar ajándékkoncertjét a Dóm téren.

A vártnál gyorsabban növekedett a brit gazdaság az első negyedévben, véget ért a recesszió

- A vártnál jóval gyorsabban növekedett a brit gazdaság az idei első negyedévben. A friss adatok hivatalosan megerősítik azt is, hogy Nagy-Britanniában véget ért a tavalyi év második felében kialakult technikai recesszió.

Meghaladta a várakozásokat az OTP adózás utáni nyeresége az első negyedévben

Pénzügyek - 2024-05-10

Az OTP Bank idén az első negyedévben a várakozások átlagát meghaladva 239,962 milliárd forint konszolidált korrigált adózás utáni eredményt ért el, 126 százalékkal magasabbat az előző év azonos időszakinál - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján péntek hajnalban közzétett tájékoztatóban. Az előző negyedévhez képest ez az eredmény 13 százalékos növekedés.