hirdetés

Társasházak kezelése, közös képviselet,20 év gyakorlattal

Hajdu István e.v

06/306451781


hirdetés

Társasházkezelés 20 év tapasztalatával

Profitcsapat Euro Kft


hazkezelo55@gmail.com

Államfők: közös jövőt épít Kína és Szerbia

Az átfogó stratégiai partnerség elmélyítéséről és megerősítéséről, valamint Szerbia és Kína közös jövőjének építéséről írt alá közös nyilatkozatot szerdán Belgrádban Aleksandar Vucic szerb és Hszi Csin-ping kínai elnök.

Az MNB 10 millió forintra bírságolta az Union VIG Biztosítót

Fogyasztóvédelem - 2024-05-08

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) jogsértő elektronikus kommunikáció miatt 10 millió forint felügyeleti bírságot szabott ki az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.-re (Union VIG Biztosító) - közölte az MNB szerdán

Vera Molnar-emlékkiállítás nyílik Balatonfüreden

Olvastuk - 2024-05-08

- Vera Molnar-emlékkiállítás nyílik pénteken a balatonfüredi Modern Műtárban - közölték a tárlat szervezői .

A kiállítás a Szöllősy-Nagy-Nemes Gyűjtemény anyagát öleli fel a budapesti Szépművészeti Múzeumtól, a Budapesti Történeti Múzeum Fővárosi Képtárától és több magángyűjtőtől kölcsönzött munkákkal kiegészülve.

Közel 600 millió forintos fejlesztéssel megújult a herceghalmi Abacus hotel

Befektetés - 2024-05-06

Közel 600 millió forintos fejlesztésből, amelyhez a magyar kormány 298,7 millió forint vissza nem térítendő támogatást adott, megújult Herceghalmon az Abacus Business & Welness Hotel.

Illegális migráció - Olaszország növelte a biztonságosnak tartott országok számát, a listára felkerült Banglades és Egyiptom is

Jogtudor - 2024-05-08

Az olasz hatóságok növelték a biztonságosnak tartott országok számát, melyek közé bekerült Banglades, Kamerun, Kolumbia, Egyiptom, Peru és Srí Lanka - jelent meg a hivatalos közlönyben szerdán.

Ukrán elnök: Ukrajna érdekelt a jószomszédi kapcsolatokban Magyarországgal

Külföld - 2024-05-08

) - Ukrajna érdekelt a jószomszédi kapcsolatokban Magyarországgal, és a kétoldalú együttműködés fejlesztésében a kereskedelem, az energia és a logisztika területén - emelte ki Volodimir Zelenszkij ukrán elnök az X közösségi portálon közzétett bejegyzésében, amelyben beszámolt Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott szerdai telefonos megbeszélésükről.

Ukrajnai háború - Orosz külügyi szóvivő: terrorizmusra bujtogatja Kijevet az EU külügyi szóvivője

Külföld - 2024-05-08

Terrorizmusra bujtogatja Kijevet az EU külügyi szolgálatának szóvivője, amikor arról beszél, hogy Ukrajnának jogában áll csapást mérni a Krími hídra - jelentette ki Marija Zaharova orosz külügyi szóvivő szerdai moszkvai sajtótájékoztatóján.

London kiutasította az orosz védelmi attasét, korlátozza az orosz diplomaták tartózkodási időtartamát

Kiutasította szerdán Oroszország londoni nagykövetségének védelmi attaséját a brit kormány.

Csehországban fogtak el egy öt éve rendőrökre támadó budapesti férfit

Kékhírek - 2024-05-08

- Csehországban fogtak el egy budapesti férfit, aki öt évvel ezelőtt késsel támadt rendőrökre és meg is sebesítette őket a XIII. kerületben - közölte a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) szerdán.

Többszörösön körözött férfit fogtak el Zalaegerszegen

...kontra - 2024-05-08

Több éve bujkáló, körözési toplistán szereplő férfit fogtak el május 7-én reggel Zalaegerszegen, ahol egy építkezésen dolgozott - közölte a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu-n.