Közérdekű

Eredmények megjelenítése 621-től 640-ig 643 találatból.

  Igazolások kiadása az APEH-nél

Közérdekű - 2006-08-02

Az utóbbi időben egyre növekvő számban kérik adózóink különböző igazolások kiadását, engedélyezési eljáráshoz, hitel felvételéhez, támogatási pályázatok benyújtásához, iskolai célú felhasználáshoz stb.

IDF a tandíj ellen – reformok helyett sarcolás

Közérdekű - 2006-07-21

Az Ifjúsági Demokrata Fórum elsőként szólalt fel a fer, avagy tandíj bevezetése ellen. Az EFOTT-on (főiskolások, egyetemisták turisztikai találkozója) már aláírásokat is gyűjtünk, amely kezdeményezésünket kiterjesztjük az ország nagyobb városaira, így Debrecenre is.

Rendőrségi közlemény a Szuperkupa-visszavágó külső rendőri biztosításáról

Közérdekű - 2006-07-20

2006. július 20-án 20.00 órától a Debreceni Oláh Gábor utcai Stadionban kerül megrendezésre a DVSC-AVE Ásványvíz–Fehérvár FC Szuperkupa labdarúgó mérkőzésre, melyet a biztonsági kockázat szempontjából minősítő - külön jogszabályban meghatározott - szakértői bizottság nem minősített kiemelt biztonsági kockázatúnak.

Rendőrségi felhívás a kerékpárosok biztonságáért

Közérdekű - 2006-07-19

Mindenféle statisztikai elemzés nélkül biztosan állítható, hogy a kerékpárosok a közlekedés egyik leginkább veszélyeztetett rétege. Ez egyrészt abból adódik, hogy az ütközés során semmi nincs járművükön, ami megvédené őket sérüléstől, másrészt sokszor ők sem tesznek meg minden elvárhatót a balesetek elkerülése érdekében.

Működik az APEH Contact Centere

Közérdekű - 2006-07-18

Az APEH egységes telefonos és e-mailes tájékoztatási rendszerét kiszolgáló Contact Center 2006. július 6-án kezdte meg működését.

Tájékoztatás

Közérdekű - 2006-07-14

A Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centruma Szívsebészeti Klinikájának felhívása.

Rendőrségi felhívás: A nagy hőséggel nő a balesetveszély is

Közérdekű - 2006-07-13

A meteorológiai előrejelzések szerint a következő napokban ismét egészségi kockázatokkal járó kánikula, 25 Celsius fokot meghaladó napi középhőmérséklet várható.

A CENTRUM Párt  sajtótájékoztatója 

Közérdekű - 2006-07-07

Mostanában sok vélemény hangzik el a költségvetési hiány csökkentése érdekében tett intézkedés csomagokkal kapcsolatban.

Tájékoztató az építőipari bejelentési és adatszolgáltatási kötelezettségről

Közérdekű - 2006-07-07

Az építőipari kivitelezési tevékenységgel kapcsolatos adatszolgáltatást szabályozó kormányrendelet az építési tevékenység megkezdésével kapcsolatos adatok bejelentését teszi kötelezővé az építtető számára, az építésügyi hatósághoz történő bejelentésével egyidejűleg, az építési tevékenységre vonatkozó kivitelezési értékre tekintettel.

TÁJÉKOZTATÓ

Közérdekű - 2006-07-06

Az APEH Hajdú-Bihar Megyei Igazgatósága tájékoztatja tisztelt Ügyfeleit, hogy az Igazgatóság központi ügyfélszolgálatán az ügyfelek részére biztosított számítógépen az alábbi szolgáltatásokat vehetik igénybe:

FIGYELEM FELHÍVÁS

Közérdekű - 2006-07-05

Az APEH Hajdú-Bihar Megyei Igazgatósága felhívja a Tisztelt Ügyfelek figyelmét, hogy a 4029 Debrecen, Faraktár u. 29/C. szám alatti központi ügyfélterében 2006. július 1-től az ügyfélfogadási rend megváltozott:

Megjelent a gázár- és távfűtés támogatási kormányrendelet

Közérdekű - 2006-07-04

A szociálisan rászoruló családok ez év végéig történő gázár- és távfűtés támogatásáról tett közzé rendeletet a kormány a legújabb Magyar Közlönyben. A támogatás ez év végéig jár, aki a távfűtéshez eddig is kapott támogatást, annak nem kell azt újra kérnie.

ÉLŐLÁNC a Debreceni Református Kollégium körül

Közérdekű - 2006-07-03

A Magyar Református Középiskolák XI. Találkozója 2006. július 5. és 9. között kerül megrendezésre Debrecenben. A találkozón mintegy 180 diák és tanár vesz részt 35 magyarországi, erdélyi, kárpátaljai és felvidéki iskola képviseletében.

Rendőrségi felhívás: Hőség - nyitott ablak - besurranás

Közérdekű - 2006-06-30

A Debreceni Rendőrkapitányság felhívja a családi ház tulajdonosok, valamint a bérházak alsóbb szinten lakóinak figyelmét, hogy fokozott figyelmet fordítsanak a nyári hőség idején is otthonaik megfelelő védelmére.

Támogatást kapnak a rászoruló családok

Közérdekű - 2006-06-28

Augusztustól átalakul a lakossági gázfogyasztók támogatási rendszere: a támogatás mértéke már nemcsak attól függ majd, hogy ki mennyi gázt fogyaszt, hanem attól is, hogy hányan laknak az adott lakásban, mekkora a jövedelmük, illetve milyen nehézségekkel kell szembenézniük. A jelenlegi úgynevezett tömbtarifa-rendszert ugyanis kiegészíti egy szociális elem.

Diabetesz nap

Közérdekű - 2006-06-27

„Éljen 140’90 alatt!” - ez a mottója a Hajdúsági Diabetesz Egyesület rendezvényének, amelyet június 29-én 14 órától tartanak a Debreceni Művelődési Központ Belvárosi Közösségi Házában.

Rendőrségi felhívás: Védekezzünk a gépkocsifeltörések ellen!

Közérdekű - 2006-06-26

A Debreceni Rendőrkapitányság ez évben már többször is felhívta a figyelmét a gépjárműtulajdonosoknak, hogy ne legyenek óvatlanok, ne szolgáltassák ki magukat a gépkocsifeltörésekre szakosodott elkövetőknek azzal, hogy gépkocsijaikban (boxban, ülésen) jól látható helyen értékeket hagynak.

Fotópályázat református fiatalok számára

Közérdekű - 2006-06-26

A Tiszántúli Református Egyházkerület és az MRE Zsinati Ifjúsági Bizottsága fotópályázatot hirdet református fiatalok számára.

Forgalomkorlátozás a Katonazenekari Fesztivál miatt

Közérdekű - 2006-06-23

A Debreceni Rendőrkapitányság vezetője a 2006. június 23-án, 16.50-kor kezdődő XV. Nemzetközi Katonazenekari Fesztivál megnyitó felvonulásának zavartalan lebonyolítása érdekében az alábbi forgalomkorlátozásokat rendelte el:

Debreceni gyógyszertári ügyelet (június)

Közérdekű - 2006-06-21

A szombaton nyitva tartó és az ügyeletes gyógyszertárak júniusban a megyeszékhelyen.