Vélemény

Eredmények megjelenítése 2901-től 2912-ig 2912 találatból.

Fazakas cáfolja a konvergenciaprogram kapcsán elhangzott fideszes vádakat

Vélemény - 2006-09-28

Cáfolta a magyar konvergenciaprogram elfogadása kapcsán egyes fideszes politikusok által hangoztatott vádakat szerdán Fazakas Szabolcs, az Európai Parlament költségvetés-ellenőrzési bizottságának szocialista elnöke.

Választási vita az MTV-ben: vélemények a múlt heti eseményekről

Vélemény - 2006-09-27

Az elmúlt hét eseményeinek kommentálása volt az első témája a főpolgármester-jelöltet is állító pártok fővárosi listavezetőinek vitájában, a Magyar Televízió (MTV) Kedd 21 című műsorában.

Vélemények pro és kontra

Vélemény - 2006-09-26

Alkotmánybírósági döntés a felsőoktatási törvény módosításáról - a Fidesz véleménye

 

 A kormány immár féltucatszor bukott el az alkotmányosság próbáján oktatási kérdésben. Nem értjük, mi indítja arra a kormánypárti politikusokat, hogy a sorozatos lebukások, hazugságok után újra és újra alkotmányellenes megoldásokkal kísérletezzenek a felsőoktatás területén.

Bence: Gyurcsány nem bírja tartani a száját

Vélemény - 2006-09-24

Gyurcsány leleplezte , hogy ténylegesen mást tettek, mint amit a legtöbb ember várt. Erre nem válasz az, hogy „úgyis mindenki tudta.” Ha mindenki tudta volna, nem választották volna meg - mutatott rá a filozófus. A beszéd, és annak tartalma miatt kell mennie

Kuncze Gábor szerint Orbán Viktor hazudik

Vélemény - 2006-09-20

Kuncze Gábor szerint Orbán Viktor hazudik, amikor azt állítja, hogy az önkormányzati választás az népszavazás, hogy nem volt szükség stabilizációs intézkedésekre, és hogy a Fidesznek semmi köze nincs a megmozdulásokhoz.

Londoni elemzők sem forint-, sem kormányválságot nem várnak

Vélemény - 2006-09-19

London, 2006. szeptember 18., hétfő (MTI) - A piaci nyomás és a kamatemelési várakozás erősödhet, de kifejezett forintválság vagy a kormány bukása nem valószínű, mondták londoni feltörekvő piaci elemzők Gyurcsány Ferenc beszédének kiszivárogtatása után, amit többen az MSZP-n belüli hatalmi harcok megnyilvánulásának neveztek.

Tölgyessy Péter: Nincs igény a forradalomra

Vélemény - 2006-09-18

A Fidesz egyelőre nem biztos benne, hogy Orbán Viktort követné-e a többség a "forradalmi" úton, ezért nem tesznek konkrét lépéseket az Elkúrtuk-beszéd után - mondta Tölgyessy Péter az Indexnek hétfőn. A politikai elemző szerint a hazugságprobléma lényege, hogy az emberek még mindig azt hiszik, sokkal több járna nekik, mint amennyit kapnak.

Gyurcsány és Orbán találkozott??

Vélemény - 2006-09-17

Ha a kedves olvasó rákattint szeptember 17-i belpolitikai híreinkre, azt olvashatja, hogy zavartalan volt Gyurcsány Ferenc hajdú-bihari programja. Itt tartunk. Az a hír, hogy nem történt semmi rendkívüli.

Mennyivel érdekesebb lenne az alábbi tudósítás:

Az OVB állásfoglalása a többes jelölésről

Vélemény - 2006-09-08

Az Országos Választási Bizottság (OVB) szeptember 7-i ülésén úgy foglalt állást, hogy nem jogszabálysértő, ha egy jelölőszervezet egy adott választókerületben több jelöltet is indít az önkormányzati választáson.

A polgármester-jelöltek vitájáról

Vélemény - 2006-09-04

Még mielőtt egymásnak esnének Debrecenben a pártok és polgármester-jelöltet állító szervezetek, a jelöltek közötti vita kapcsán, engedtessék meg néhány apró momentumra felhívni a figyelmet.

A T Com és a T Online üzletpolitikájáról

Vélemény - 2006-09-01

Internet. Olyan nincs, hogy neked nincs. - olvasom a reklámplakátot a társaság debreceni találkozási pontjában. A Plaza légkondicionált termében a falakon a reklámvilág, az ügyfélnek mondják a valóságot. Korszerű  internetezésre nincs mód: Hajdúböszörmény centrumában például  jó tíz évvel ezelőtt megállt az idő, csak modemes internet van .

Médianap

Vélemény - 2006-08-25

Médianapra invitáltak a minap.  A város legújabb négycsillagos szállodájába szólt a meghívó, s az invitáló levél szerint a szervezők szándéka bemutatni Kelet-Magyarország első üzleti és konferenciaszállodáját, továbbá a hotelt üzemeltető Debreceni Gyógyfürdő Kft. szolgáltatásait.