Fontos

Eredmények megjelenítése 2961-től 2975-ig 2975 találatból.

Az ellenzéki pártok jelentős sikerét hozta az önkormányzati választás

Fontos - 2006-10-02

Az ellenzéki pártok jelentős sikerét hozta a vasárnapi önkormányzati választás; Budapesten Demszky Gábor szoros küzdelemben megőrizte főpolgármesteri tisztségét, de vidéken a nagyvárosokban és a megyei közgyűlésekben a Fidesz és szövetségesei jelentősen megerősödtek.

Megkezdődött az aláírásgyűjtés a NATO-radarral kapcsolatos népszavazásról

Fontos - 2006-09-28

Mégis megkezdhették civil szervezetek szerdán a tubesi NATO-radarral kapcsolatos népszavazás kiírására irányuló aláírásgyűjtésüket Pécsett, miután a városi bíróság elutasította a kérdésfeltevésre vonatkozó állampolgári kifogást - közölte a Civilek a Mecsekért Mozgalom szóvivője.

Almunia szerint a kiigazításoknak nincs alternatívájuk

Fontos - 2006-09-27

Joaqín Almunia pénzügyi biztos szerint nincs alternatívájuk a magyar konvergencia programba foglalt kiigazításoknak. Ha azonban - bárki is legyen kormányon - ezt a programot nem fogadja el, akkor azzal a magyar embereknek nagy szenvedést fog okozni.

Hajdú Online: Mi kerül az olvasók elé?

Fontos - 2006-09-23

Érdekes írást olvashatnak  „Szó szerint idézve” rovatunkban.

A Hajdú Online az idézett módon számolt be a megyei közgyűlés utolsó üléséről.

Átrmásoltuk  a szó szerinti idézeteket közlő rovatunkba is:

Biztatom az Olvasót, lapozzon át arra az oldalra és olvassa el. Megéri!

A kialakult helyzet kiszámíthatatlanságára hívták fel az államfő figyelmét

Fontos - 2006-09-20

A fővárosban kialakult helyzet kiszámíthatatlanságára hívta fel a köztársasági elnök figyelmét az a jelentés, amelyet az elmúlt napok tüntetéseiről készített Petrétei József igazságügyi és rendészeti miniszter Sólyom László számára.

A Fidesz elnökségének sajtónyilatkozata

Fontos - 2006-09-19

Hazug embert könnyebb utolérni, mint a sánta kutyát. Azt nem lehetett tudni, hogy mikor, de azt tudtuk, hogy egyszer bekövetkezik. Nincs ugyanis akkora pohár, ami ne tudna túlcsordulni.

Az MSZP elnöksége kiáll Gyurcsány Ferenc mellett

Fontos - 2006-09-18

A Magyar Szocialista Párt elnöksége egyhangúlag kiáll Gyurcsány Ferenc mellett - jelentette be Hiller István hétfőn Budapesten, miután ülésezett a párt elnöksége, s elkezdődött a szocialista frakció ülése.

A Magyarországi Református Egyház Zsinata Elnökségének közleménye

Fontos - 2006-09-16

Szeptember 15.-én, Bajnai Gordon, a fejlesztéspolitikáért felelős kormánybiztos megbeszélést folytatott a történelmi egyházak vezetőivel az Új Magyarország Fejlesztési Tervről. A Magyarországi Református Egyház képviseletében a tanácskozáson dr. Bölcskei Gusztáv püspök, az MRE Zsinatának lelkészi elnöke és dr. Nagy Sándor főgondnok, az MRE Zsinatának világi elnöke vett részt.

Létszámleépítésre kényszerülnek a debreceni egészségügyi intézmények

Fontos - 2006-09-12
A DE OEC, a VESZ Kht. és  Kenézy Gyula Kórház sajtóközleménye:

Az országos átlag feletti Nyíregyháza GDP-teljesítménye

Fontos - 2006-09-11

A gazdasági aktivitás eredményeként a városban a vásárlóerő 4 százalékkal magasabb az országos mutatónál, ami gyakorlatilag megegyezik Debrecen vagy Szeged adatával.

Szolgáltatási irányelv - előrelépés vagy visszalépés?

Fontos - 2006-09-09

A szolgáltatási irányelv a jelenlegi európai uniós jogalkotás egyik legfontosabb jogszabály tervezete. Az irányelv célja, hogy biztosítsa a cégeknek - az Európai Unió alapító szerződésében is garantált jogát -, hogy korlátozások nélkül nyújthassák szolgáltatásaikat egy másik uniós tagállamban.

Nyílt levél Magyarország Köztársasági Elnökének

Fontos - 2006-09-08

  Kállai László (Jászladány) a Jászsági Roma Polgárjogi Szervezet Elnöke, az Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány kurátora nyílt levélben kérte állásfoglalását a szegregációval kapcsolatban Sólyom László Köztársasági Elnöktől. Kállai László a nyílt levelében felhívta a köztársasági elnök figyelmét, hogy hazánkban egyre nő a szegregáció mértéke, különösen az oktatás terén!

Megalakult a Nemzeti Fejlesztési Tanács

Fontos - 2006-09-06

Megalakult a Nemzeti Fejlesztési Tanács, amely a kormány külső stratégiai, társadalmi tanácsadó testülete - közölte Bajnai Gordon fejlesztéspolitikai kormánybiztos szeptember 5-én, a kormányszóvivői tájékoztatón.

Mire jó a megyei könyvtár épülete? 

Fontos - 2006-08-31

Először is szögezzük le, hogy Debrecen képviselőtestülete jól teszi, ha úgy dönt: élve elővásárlási jogával, megvásárolja a megyei könyvtár épületét. Biztosra vehető, hogy a képviselők utólag is megadják a polgármesternek a felhatalmazást. Bár a költségvetésben nem tervezték ennek az épületnek a megvételét, de a problémaelhárítók ott dolgoznak a városházán, legyen ez az ő feladatuk.

Egy  UPC ügyfél fohásza

Fontos - 2006-08-24

Az úgy volt, drága Főorvos Úr hogy, én, hülye állat, elhittem, hogy a UPC, az egy szolgáltató cég. Nem Hatóság, vagy Fensőbbséges Isten, akit mi, Utálatos Porbancsúszó Cickány ügyfelek (továbbiakban UPC ügyfél) meg sem szólíthatunk.