hirdetés

Társasházak kezelése, közös képviselet,20 év gyakorlattal

Hajdu István e.v

06/306451781


hirdetés

Társasházkezelés 20 év tapasztalatával

Profitcsapat Euro Kft


hazkezelo55@gmail.com

Zsidó kulturális napokat és konferenciát rendeznek Debrecenben

Helyi - 2024-05-07

Május 9. és 12. között harmadik alkalommal rendezik meg az ALL-IN Debrecen programjai sorában a Debreceni Zsidó Kulturális Napok és Utcafesztivált - közölték a szervezők az eseményt beharangozó keddi sajtótájékoztatón.

Az ALL-IN Debrecen-Nemzetközi Kulturális Napokat három évvel ezelőtt azért hívták életre, hogy a városban élő kulturális közösségeket közelebb hozzák egymáshoz - idézte fel Mészáros Réka, a Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Cseh alkotmánybíróság: a műtét nem feltétele a nemváltás hivatalos elismerésének

Ajánljuk - 2024-05-07

- Műtét elvégzése nem lesz már feltétele a nemváltás hivatalos elismerésének Csehországban - döntött a cseh alkotmánybíróság.

- Josep Borrell: az EU a Rafah elleni offenzíva elkerülésére kéri Izraelt

Vélemény - 2024-05-07

Az Európai Unió a nemzetközi közösség minden tagjával együtt arra kéri Izraelt, hogy tegyen le a Rafah elleni offenzíva ötletéről, ugyanis nincsenek biztonságos zónák a Gázai övezet területén, a támadás pedig civilek halálával jár majd - jelentette ki az unió külügyi és a biztonságpolitikai főképviselője Brüsszelben kedden.

Lehallgatókészüléket talált a lengyel titkosszolgálat a keddi kormányülés termében

- Lehallgatásra alkalmas készüléket talált a lengyel államvédelmi szolgálat (SOP) és a belbiztonsági ügynökség (ABW) Katowicében abban a teremben, ahol a kormány keddi kihelyezett ülését tartja - közölte Jacek Dobrzynski, a titkosszolgálatokat felügyelő miniszter szóvivője.

Átadták a debreceni Fazekas Mihály általános iskola felújított épületét

Helyi - 2024-05-07

Az országban hetven helyszínen újultak meg energetikai szempontból állami fenntartású iskola épületek a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (Kehop) keretében 23 milliárd forint támogatásból - közölte a Klebelsberg Központ elnöke kedden Debrecenben.

Hajnal Gabriella a Fazekas Mihály általános iskola felújított épületének keddi átadásakor azt mondta, mintegy ezer iskolaépületet újítottak fel ebben az európai uniós költségvetési ciklusban: 30 milliárd forintból csaknem 500 intézmény kisebb infrastrukturális fejlesztését oldották meg, 100 milliárdból pedig átfogó intézményi fejlesztések valósultak meg.

Öt nagyszínházi bemutatót tervez a Veszprémi Petőfi Színház az új évadban

Színházak - 2024-05-07

Öt nagyszínházi bemutatót tart a Veszprémi Petőfi Színház a 2024/2025-ös évadban - közölte keddi veszprémi sajtótájékoztatóján a színház igazgatója.

Oberfrank Pál elmondta: elsőként Bolba-Szente-Galambos Csoportterápia című musicaljét láthatja a közönség, Forgács Péter rendezésében. Ezt követi saját rendezésében Moliere Képzelt beteg című vígjátéka. Bakonyi Károly-Gábor Andor-Szirmai Albert Mágnás Miska című operettjét a 7. Rátonyi Róbert Operettfesztivál részeként mutatja be a teátrum társulata. Szép Ernő Lila akác című színműve Őze Áron rendezésében kerül színpadra

Hat bemutatót tervez a jövő évadban az Újszínház

Színházak - 2024-05-07

- Hat bemutatót tervez a jövő évadban az Újszínház, amely a Zsákbamacska című zenés játékot, a Caligula helytartója című drámát és a Süsü, a sárkány kalandjai című mesejátékot is műsorra tűzi.

Dörner György igazgató a színház keddi budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: a jövő évad bemutatóinak sora a Zsákbamacska című zenés játékkal indul, amelyet Éry-Kovács András állít színpadra.

Otthon Centrum: emelkednek az árak a fővárosi ingatlanpiacon

Ingatlan - 2024-05-07

Némi lassulás és kismértékű csökkenés után emelkednek az árak a fővárosi ingatlanpiacon, a legmarkánsabban a családi házak négyzetméterára nőtt - ismertette az Otthon Centrum (OC) kedden az első negyedéves adatok alapján.

Hollandiában a rendőrség vetett véget egy egyetemi palesztinbarát tüntetésnek

...kontra - 2024-05-07

- Hollandiában kedd reggel a rohamrendőrségvetett véget az Amszterdami Egyetem (UvA) campusán zajló palesztinbarát tüntetésnek, a hatóságok 125 embert tartóztattak le.

Izraeli-palesztin - Izrael elfoglalta a határátkelő gázai oldalát Rafahban

Pro... - 2024-05-07

Az izraeli hadsereg (IDF) hétfő éjjel elfoglalta rafahi határátkelő gázai oldalát az egyiptomi határnál - közölte az IDF szóvivője kedden.

Az IDF közlése szerint az izraeli egységek több mint százötven célpontot támadtak meg, megöltek mintegy húsz terroristát, és találtak három alagútlejáratot a rafah elleni eddigi hadjáratban. Az éjjeli hadművelet során a palesztin iszlamisták robbanószerrel teli autóval próbálták megtámadni az izraeli erőket, de a járművet megsemmisítették.